Eurovision 2019: Και η Daily Mail υποκλίνεται στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα!
Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision 2019 έκλεψε και την καρδιά της Daily Mail!

Η Eurovision 2019 είχε πολύ μουσική και αρκετές εκπλήξεις που έκαναν ένα από τα καλύτερα σόου της διοργάνωσης. Η Ολλανδία κέρδισε με ένα διαφορετικό τραγούδι από ότι έχουμε συνηθίσει και η Madonna εμφανίστηκε για μία εμφάνιση που πήρε ανάμεικτα σχόλια από τους θεατές. Την παράσταση, όμως, έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019 ως ένας από τους legends του διαγωνισμού! Κι αυτό, ένα μόλις χρόνο μετά τη συμμετοχή της και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης για την Κύπρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια έριξε κυριολεκτικά το στάδιο με την εκρηκτική εμφάνισή της και έκανε την Daily Mail να παραληρεί! Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι διοργανωτές της Eurovision 2019 μας είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη με προηγούμενες συμμετοχές της ιστορίας του διαγωνισμού. Αυτοί ήταν η Conchita Wurst, o Mans Zemerlow, h Verka Serduchka και, φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα!

Όμως, δε τραγούδησαν τα κομμάτια τους, αλλά ο ένας το τραγούδι του άλλου σε μία διαφορετική εκτέλεση! Και η Ελένη το έκανε να αποτελέσει ένα από τα highlight της βραδιάς και να σβήσει την… λίγη Madonna!

Γιατί, δυστυχώς, η εμφάνιση της Madonna δεν ήταν αυτό που περιμέναμε!

Η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε μια πιο ρυθμική εκδοχή του “Dancing Lasha Tumbai”, με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007. Και μας έκανε να παραμιλάμε!

Εμφανίστηκε με μία δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, η οποία είχε διακοσμηθεί με 250.000 κρυστάλλους Swarovski, συνδυάζοντάς την με ροζ πουπουλένιο πανωφόρι. Η Daily Mail, μάλιστα, δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με αυτή την εμφάνιση!

Η γνωστή εφημερίδα έγραψε:

“Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε “φωτιά” στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του “Dancing Lasha Tumbai”

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα “πραγματική νικήτρια της Eurovision”

Δες την εκρηκτική εμφάνισή της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

To dance or not to dance? We’ll let @foureira decide! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #DareToDream #Eurovision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision) στις

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα μετά τον τελικό του διαγωνισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;