Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 962 θέσεις εργασίας στην Πυροσβεστική!

Από neolaia.gr Team 20 Μαΐου 2019

Δείτε αναλυτικά!

Η Πυροσβεστική είχε ανακοινώσει 962 θέσεις εργασίας, μέσω σχετικής προκήρυξης που είχε δημοσιευτεί.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για πρόσληψη στην Πυροσβεστική ξεκίνησε την Τετάρτη 08/05/2019 και διήρκεσε μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη, 15/05/2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου από τις 08:00 μέχρι 15:00 η ώρα στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Θυμίζουμε ότι η προκήρυξη για τις 962 θέσεις εργασίας ανέφερε τα εξής:

Προκηρύσσουμε διαγωνισμό για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανoμένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Όσοι και όσες ενδιαφέρθηκαν για μια από τις ανοιχτές θέσεις, χρειάστηκε να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για να τη διεκδικήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερο, αφού η προθεσμία έληξε μέσα σε επτά ημέρες.

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 962 θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν στην Πυροσβεστική, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού σώματος και μπορείς να τα δεις παρακάτω.

Δες τους πίνακες των αποτελεσμάτων εδώ!

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν την οποία ένστασής τους σχετικά με τους προσωρινούς πίνακες που αναρτήθηκαν, ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, που ξεκινά αύριο, Τρίτη 21/05 και λήγει την Πέμπτη 30/05 στις 15.00 η ώρα.

Δείτε ακόμα: 39 Θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε δημοτική κατασκήνωση της χώρας – Δείτε την προκήρυξη!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486