Δε σε έχει ξεπεράσει ακόμα κι αυτά τα σημάδια το επιβεβαιώνουν

Από neolaia.gr Team 19 Μαΐου 2019

Δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις κάποια πράγματα!

Κάθε χωρισμός  πονάει και το ξέρουμε εμπειρικά! Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, έστω ο ένας από τους δυο συμβαίνει να μην το ξεπερνάει εύκολα και λογικό, γιατί οι ρυθμοί των ανθρώπων είναι διαφορετικοί.

Άσχετα, λοιπόν, με το τι διατείνεται ο καθένας στον εαυτό του, αλλά και στους άλλους, του τύπου «τον/την έχω ξεπεράσει» ή στην καλύτερη «είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», είναι φορές που τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να τα παρουσιάζουμε.

Διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι υπάρχουν κάποια αλάνθαστα σημάδια που φανερώνουν ότι ο άλλος σε σκέφτεται ακόμα, παρότι πέρασε καιρός από τότε που χώρισαν οι δρόμοι σας (ερωτικά τουλάχιστον).

1. Τον-την βλέπεις μπροστά σου συνέχεια και έχεις αρχίσει να απορείς αν όντως πρόκειται για τυχαίες συναντήσεις ή… στοκάρισμα, επειδή θυμάται που συχνάζεις.

2. Σε παρακολουθεί ΠΟΛΥ στενά σε όλα τα social media και δε χάνει στόρι για στόρι σου, τύπου βγαίνει πάνω πάνω το όνομά του/της.

3. Αφού χωρίσατε, προσπάθησε μια και δυο και τρεις και τέσσερις φορές να σε πείσει να τα ξανά βρείτε, παρότι η στάση σου δεν ήταν καθόλου θετική. Νικά τελικά ο επιμένων ή όχι;

4. Δεν έχει σταματήσει να μαθαίνει, με μεγάλο ζήλο, τα νέα σου, το που βρίσκεσαι και τι κάνεις, είτε από σένα, είτε από ανθρώπους του κύκλου σου. Το παρακάνει όταν ρωτάει τους φίλους σου αν βγαίνεις με άλλο πρόσωπο, πώς είναι αυτό το πρόσωπο, πώς περνάτε, πόσο καιρό βγαίνετε και άλλα παρόμοια.

Δες ακόμα: Οι πιο άβολες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε ένα ζευγάρι

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486