Eurovision 2019: Τι θέση πήραν Ελλάδα και Κύπρος;
Σε αυτές τις θέσεις βρέθηκαν τελικά Ελλάδα και Κύπρος στην Eurovision 2019!

Μετά από ένα μαγευτικό σόου για τη Eurovision 2019, δυστυχώς, η Ελλάδα και η Κύπρος βγήκαν αρκετά χαμηλά στην τελική κατάταξη!

Η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων άλλαξε πέρυσι και γίνεται κάπως έτσι:

Μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα που ανακοινώνονταν ήταν ο μέσος όρος της ψήφου των ειδικών επιτροπών κάθε χώρας και του televoting. Από τη φετινή διοργάνωση κάθε χώρα θα δίνει δύο ξεχωριστά σετ βαθμολογιών, από το 1 ως το 8, 10 και 12, μία από την επιτροπή και άλλη μία από το τηλεοπτικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, θα γίνεται πιο ξεκάθαρο, ποιο τραγούδι υπήρξε το αγαπημένο του κοινού και ποιο «πριμοδοτήθηκε» περισσότερο από τις επιτροπές.

Οι τηλεθεατές ψηφίζουν μέσω televoting τα αμέσως επόμενα 15′ λεπτά μετά το τέλος της παρουσίασης των τραγουδιών.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος κάθε χώρας θα συνδέεται παρουσιάζοντας με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο τη βαθμολογία της χώρας του, όπως προκύπτει από την επιτροπή.

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει αλλαγή.

Για πάμε όμως:

– Ο παρουσιαστής της βραδιάς θα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του κοινού με τον εξής τρόπο. Το σύνολο των βαθμών που λαμβάνει κάθε χώρα θα προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα βαθμολογία του, ξεκινώντας από τη συμμετοχή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τις κριτικές επιτροπές και τελειώνοντας σε αυτή που είχε συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Με τον τρόπο αυτό, ο νικητής της βραδιάς θα ξεκαθαρίζει στο τέλος, τέλος της ψηφοφορίας για να μην έχει προδοθεί ο νικητής από νωρίς όπως γινόταν κάποιες χρονιές.

«Το νέο σύστημα εγγυάται πως το κομμάτι που είναι δημοφιλέστερο μεταξύ των τηλεθεατών θα λαμβάνει το 12αρι, ανεξάρτητα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής»

Μετά από αυτά, είδαμε και τα αποτελέσματα. Που δεν ήταν και τα καλύτερα για εμάς! Η Κύπρος με την Τάμτα βγήκε στη 15η θέση! Και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα στην 21η θέση!

Η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τα τραγούδια τους έχουν λατρευτεί από όλους. Φεύγουμε από τη Eurovision 2019 με δύο πολύ καλές εμφανίσεις!

Η πρώτη τριάδα του διαγωνισμού:

  1. Ολλανδία
  2. Ιταλία
  3. Ρωσία

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου και τη Eurovision 2020!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;