Ο Mark Zuckerberg βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του!
Ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του είναι στην Ελλάδα για την επέτειο του γάμου τους!

Η Ελλάδα αποτελεί μέρος το οποίο επισκέπτονται αρκετές διάσημες προσωπικότητες. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, είναι να δούμε τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, στην Ακρόπολη.

Ο ιδρυτής της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψή του στο Παρίσι, ήρθε και από τη χώρα μας, μαζί με τη σύζυγό του. Μάλιστα, ήρθαν για να γιορτάσουν την 7η επέτειό τους!

Όλα αυτά τα μάθαμε από τον προσωπικό λογαριασμό του Mark Zuckerberg στο Facebook και μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του!

Ο πολυεκατομμυριούχος ανέβασε μια  selfie των δύο τους, αυτού και του συζύγου του, μπροστά από τον Παρθενώνα. Η λεζάντα της εικόνας έγραφε:

“Γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας.”

Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε σήμερα το μεσημέρι στον λογαριασμό του Mark Zuckerberg. Αν κι από ότι φαίνεται δεν έχει τραβηχτεί σήμερα! Το Facebook με την εφαρμογή που αναγνωρίζει αυτόνομα τοποθεσίες δίνει ως περιοχή ανάρτησης της εν λόγω εικόνας από το Περιστέρι.

Ο Mark Zuckerberg και η σύζυγό τους, Πρισίλα Τσαν είχαν παντρευτεί το 2012. Μάλιστα, ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook είχε ανακοινώσει τον γάμο του αλλάζοντας την κατάστασή του σε “παντρεμένος” στο προφίλ του. Ο γάμος τους είχε γίνει στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, με μόλις 100 προσκεκλημένους, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα ότι επρόκειτο για τον γάμο των δύο. Νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο πάρτι για την αποφοίτηση της Πρισίλα από την Ιατρική!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από κάποια χρόνια. Αυτό είχε γίνει όταν ο πολυεκατομμυριούχος φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο. Από τότε, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την τεσσάρων ετών Μαξ και την δύο ετών Αυγούστα.

Δες τις σχετικές εικόνες από τα ταξίδια του ζεύγους για την 7η επέτειό τους!

Δες ακόμα: Ο Mark Zuckerberg δημιούργησε εφαρμογή που θα κάνει σίγουρα όλες τις γυναίκες ΕΞΑΛΛΕΣ! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;