Game of Thrones: Η απίστευτη απαίτηση των φανατικών θαυμαστών της σειράς!
Ο τελευταίος κύκλους του Game of Thrones έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της σειράς!

Το Game of Thrones είναι μία από τις σειρές που μας έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια. Κάτι οι άπειροι φανς που μετράει παγκοσμίως, κάτι η ανυπομονησία για να δούμε ποιος θα κάτσει τελικά στον θρόνο, έχουν φτάσει τη φήμη της σειράς σε άλλο επίπεδο!

Η 8η σεζόν, όμως, φαίνεται να μην έχει ενθουσιάσει τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς. Επεισόδιο το επεισόδιο, υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις και οι περισσότερες αρνητικές!

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones Θα προβληθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου στις ΗΠΑ και από ότι φαίνεται οι φανς πιστεύουν ότι δε θα τους ικανοποιήσει. Έτσι, έχουν μία… απίστευτη, θα πω, απαίτηση!

Έχουν φτιάξει μία αίτηση, η οποία μετράει ήδη περισσότερες από 650.000 υπογραφές για να γυριστεί ξανά η 8η σεζόν! Εντάξει, ούτε εγώ έχω τρελαθεί με το τέλος, αλλά έγινε τώρα! Πάει!

Η διαδικτυακή αίτηση, που λες, έχει τον τίτλο “Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς” και έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο Change.org! Και τα σχόλια κάτω από αυτή την αίτηση είναι πολλά!

Σου έχω συγκεντρώσει μερικά:

  • “Ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος”
  • “Δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν”
  • “Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα”
  • “Μοιάζει βιαστικός”
  • “Δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα”
  • “Πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες”

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου αγγίζει περίπου τα 15 εκ. δολάρια σε budget, οπότε, να γυριστεί και πάλι φαντάζει λίγο απίθανο! Εκτός από αυτό, προς μία μικρή υπεράσπιση και των δημιουργών, πότε μία σειρά με τόσο μεγάλο ντόρο έχει καταφέρει να χαροποιήσει τους φανς της;

Θυμάσαι τι είχε γίνει και με το φινάλε του Lost; Ο κακός χαμός και τότε!

Παρά τις αντιδράσεις, όμως, η σειρά συνεχίζει να σκαρφαλώνει στα νούμερα τηλεθέαση καταφέρνοντας να κάνει ένα ακόμη ρεκόρ τηλεθεατών! Το πρώτο τελευταίο επεισόδιο της σειράς κατάφερε να συγκεντρώσει 18,4 εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα μόνο βράδυ!

Οπότε, το Game of Thrones συνεχίζει να έχει επιτυχία, ακόμη, και αν μας έχει απογοητεύσει πολύ. Από τον 7ο κύκλο είχε αρχίζει, αλλά δε θέλαμε να το δούμε!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Αυτή η πρωταγωνίστρια δεν μπορεί να δει τη σειρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;