Eurovision 2019: Η απολαυστική απάντηση της Τάμτα στα καυστικά σχόλια για την εμφάνισή της!
Η Τάμτα έδωσε μία απολαυστική απάντηση για τα καυστικά σχόλια της The Sun για την εμφάνισή της στη Eurovision 2019!

Η εμφάνιση της Τάμτα στον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2019 συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια. Τα περισσότερα πολύ θετικά, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο είχε λίγο πιο καυστικά πράγματα να πει για την εμφάνιση. Με αποκορύφωμα τη δημοσίευση της The Sun!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η The Sun, μετά την εμφάνιση της Τάμτα στον ημιτελικό της Eurovision 2019 το βράδυ της Τρίτη, έγραψε ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στη σκηνή! Σύμφωνα με το δημοσίευμα φορούσε μόνο τις μπότες της και το μπουφάν της. Αναφέρθηκαν, βέβαια και στο κορμάκι που φορούσε η τραγουδίστρια και, μάλιστα, είχαν ένα πολύ καυστικό σχόλιο για αυτό.

Αλλά, η Τάμτα είχε τη δική της απάντηση που ήταν πραγματικά αποστομωτική!

Βλέπεις, η Τάμτα έχει αρκετά μεγάλη καριέρα για να ξέρει τι παίζει στην διεθνή pop μουσική σκηνή και να μπορεί να απαντήσει αυτό που σκεφτήκαμε όλοι όταν ακούσαμε για το δημοσίευμα αυτό!

Η Τάμτα, λοιπόν, εμφανίστηκε στο δελτίο του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού με την Κύπρο και φυσικά, απάντησε και στην The Sun. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

“Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look.

Δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πάρα πολύ άνετα, δεν νομίζω ότι παρουσιάζω κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην σκηνή με το κορμάκι και δεν έβρισκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα κάπως πιο πολύ επειδή πάω στη Eurovision.

Η χώρα που εκπροσωπώ και το υπέροχο team που έχω με στηρίζει σε ότι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα τι γράφει η κάθε εφημερίδα μόνο καλό θα κάνει νομίζω.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Τάμτα: 15 πράγματα που μάλλον δε γνώριζες για την τραγουδίστρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;