Είναι αυτός ο επόμενος ηθοποιός που θα φορέσει τη στολή του Batman;
Ποιος λες να είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Batman;

Ο Batman είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, αρκετοί είναι και οι ηθοποιοί που έχουν φορέσει την κάπα του υπερήρωα αυτού. Με τελευταίο τον Ben Affleck!

Μετά, όμως, την “αποτυχία” των ταινιών Justice League και Batman v Superman, η DC και η εταιρεία παραγωγής των ταινιών της, Warner Bros., θέλησε να κάνει κάποιες αλλαγές στη σειρά ταινιών με τους γνωστούς υπερήρωες. Έτσι, ο Ben Affleck ήταν από τους πρώτους που έφυγαν από το όλο project.

Πιο πριν, είχε ανακοινώθει μία νέα τριλογία με πρωταγωνιστή τον Batman, που θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και θα είναι υπεύθυνος για αυτή ο σκηνοθέτης Matt Reeves! Οπότε, υπήρχαν αρκετές φήμες για το ποιος ηθοποιός θα έπαιζε τον νέο και νεαρό αυτόν Batma.

Me to Hollywood να ψάχνει μανιωδώς για τον ηθοποιό που θα μπορούσε να υποδυθεί τον χαρακτήρα!

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί. Μεταξύ αυτών είναι οι Nicholas Hoult, Armie Hammer και Robert Pattinson. Με τον τελευταίο να φαίνεται δυνατό φαβορί για να υποδυθεί τον χαρακτήρα.

Ο 33χρονος Βρετανός ηθοποιός, μάλιστα, αποτελεί την πρώτη επιλογή των παραγωγών της νέας ταινίας που είναι προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2021. Σύμφωνα με το Variety ο Pattinson βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας.

Tο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα!

Πώς σου φαίνεται αυτή η νέα επιλογή;

Δες ακόμα: 6 ταινίες με υπερήρωες που αξίζει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;