ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας της 2ΕΑ/2019;
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Με νέα προκήρυξη που εξέδωσε το ΑΣΕΠ στις αρχές Μαΐου, ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας, ενώ η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, με την προκήρυξη 2ΕΑ/2019, το ΑΣΕΠ κάλεσε τα ενδιαφερόμενα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των κλάδων: ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 να υποβάλουν, δεδομένου ότι κατέχουν τα ειδικά τυπικά και γενικά προσόντα, «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των ανωτέρω κλάδων, αλλά και να ικανοποιηθούν οι αντίστοιχες λειτουργικές ανάγκες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν τα ειδικά τυπικά, καθώς και τα γενικά προσόντα πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της παρούσας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Την ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης φέρει αποκλειστικά ο υποψήφιος. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια / πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια / ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια / πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια / ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια/ιδιότητες, έστω και αν υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΠΕΘ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Μαΐου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 5 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Δες παρακάτω τη σχετική προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε ακόμα: ΚΕΑ Μαΐου 2019: Μάθε πότε θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;