6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες!
Η επιστήμη μίλησε!

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να μάθεις για το σεξ. Σκέψου ότι συνέχεια βγαίνουν καινούριες επιστημονικές έρευνες που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική δραστηριότητα και το τι συμβαίνει στον οργανισμό μας κατά τη διάρκειά του.

Υπάρχουν βέβαια, και αρκετές παρερμηνείες με το σεξ και η επιστήμη θέλει να βάλει ένα τέρμα σε αυτό! Θέλεις, λοιπόν, να δούμε ποια πράγματα πρέπει να ξέρεις για το σεξ σύμφωνα με την επιστήμη;

1. Οι γυναίκες το θέλουν τόσο συχνά όσο και οι άντρες

Υπάρχει μία θεωρία ότι οι άντρες είναι πιο εξαρτημένοι από το σεξ, από ότι οι γυναίκες. Κάτι που είναι λάθος. Και οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ανάγκες. Μάλιστα, μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι απέδειξε ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ τόσο συχνά, όσο και οι άντρες.

2. Μαθαίνεις περισσότερα για αυτό από τον σύντροφό σου

Μη ξεφυλλίζεις περιοδικά, έρευνες και όλα τα υπόλοιπα. Μίλα με τον σύντροφό σου και μάθε τι θέλει και τι πρέπει να κάνεις για να τον ικανοποιήσεις. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν θέλεις να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, τότε πρέπει να αρχίσεις να μιλάς πιο ανοιχτά για το σεξ μαζί του.

3. Το να κάνεις σεξ σε μεγάλη ηλικία κάνει καλό στην υγεία σου

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι άνθρωποι μεταξύ 57 και 85 χρονών, αν κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία τους. Γιατί να πάμε κόντρα στην επιστήμη;

4. Η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ δεν είναι το βράδυ

Όσο κι αν πιστεύεις ότι η καλύτερη ώρα για το σεξ είναι το βράδυ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Η πιο κατάλληλη ώρα είναι το απόγευμα! Αν δεν μπορείς να βρεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα, τότε προσπάθησε το το σαββατοκύριακο!

5. Δεν υπάρχουν τόσες στάσεις όσες πιστεύεις

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι στάσεις στο σεξ είναι έξι. Όλες οι υπόλοιπες που βλέπεις στα περιοδικά είναι απλά διάφορες παραλλαγές αυτών των βασικών έξι!

6. Τα χαρούμενα ζευγάρια κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα

Πίστευες ότι θα ήταν πολύ παραπάνω έτσι; Ε, λοιπόν, όχι! Μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο έδειξε ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετά πιο χαρούμενοι, καθώς δεν νιώθουν τη πίεση για περισσότερο σεξ! Άκου εκεί!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα κατά τη διάρκεια του σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;