Survivor 2019: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!
Ακόμη μία αποχώρηση και ένα μοναδικό έπαθλο είχαμε στο Survivor 2019!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 είχαμε και αγώνισμα με έπαθλο ένα αμάξι, αλλά και μία ακόμη αποχώρηση. Οπότε, είδαμε ένα γεμάτο επεισόδιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή! Ξεκινώντας από το αγώνισμα με έπαθλο το αυτοκίνητο. Κάποιοι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει ήδη ένα αυτοκίνητο είναι η Σουντέ, αλλά και η Σαμπριέ με τον Τόνι, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι παίκτες, στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, χωρίζονται σε δύο ομάδες για να δουν ποια θα πάει στην τελική φάση του “άσπρο- μαύρο”.  Έτσι, οι παίκτες του Survivor 2019 ρίχτηκαν στοn στίβο μάχης με μόνο στόχο τη νίκη! Καθώς, όλοι θέλουν ένα καινούριο αυτοκίνητο!

Τελικά, η άσπρη ομάδα κατάφερε να περάσει στην δεύτερη φάση! Εκεί, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Σουντέ έφτασαν στον τελικό, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα αφού το σκορ έφτασε το 4 -4. Τελικά, νικήτρια αναδείχτηκε η Αφροδίτη!

Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού! Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2019 ήταν ο Ατακάν Ισίκτουταν.Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τουρκικό τηλεοπτικό κοινό και, έτσι, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την απόφαση αυτή του τηλεοπτικού κοινού και, μάλιστα, δάκρυσε! Βουρκωμένη αγκάλιασε και αποχαιρέτησε τον Ατακάν, ο οποίος πριν αποχωρήσει δήλωσε:

“Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ, απέναντί σας. Προετοιμάστηκα πολύ καλά για να έρθω εδώ και σωματικά και ψυχικά. Και στην αθλητική μου ζωή και στο σχολείο δεν μου άρεσαν ποτέ οι αποτυχίες.

Απλώς στο Survivor οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Πιστεύω πως έχει χτίσει το καλύτερο σχολείο του κόσμου.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτή η ομάδα κέρδισε το λαχταριστό έπαθλο φαγητού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;