Οι 4 καλύτερες πόλεις για να μείνεις στα 20 σου!
Σε αυτές τις πόλεις αξίζει να μείνεις στην ηλικία των 20!

Το να ζήσεις σε μία διαφορετική πόλη από αυτή που έχεις μεγαλώσει είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Γνωρίζεις καινούριο κόσμο, βλέπεις νέους ανθρώπους και μαθαίνεις σε άλλους ρυθμούς. Οπότε, καλό θα ήταν στα 20 σου να προσπαθήσεις να ζήσεις και κάπου αλλού.

Και έχω να σου προτείνω μερικά μέρη για να περάσεις την καλύτερη δεκαετία της ζωής σου! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα στην Ελλάδα, αλλά αν δε θέλεις να ζήσεις, τουλάχιστον, πήγαινε να τα επισκεφτείς!

1. Νέα Υόρκη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Rooftop views in #nyc #manhattan #shotoniphone #newyork with @faustonunez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikhail Belstar (@bstr) στις

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη των ευκαιριών. Έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις! Αποτελεί ορόσημο της αστικής ζωής και είναι μία πόλη που θα σου μάθει πολλά και θα σου δείξει ακόμη περισσότερα. Ξέρω, ότι για τους περισσότερους είναι ένα όνειρο ζωής να ζήσουν εκεί. Άρα, γιατί να μην το κάνεις πραγματικότητα;

2. Θεσσαλονίκη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#thessaloniki #salonika #skg #greece?? #skyline #thessaloniki_city #neaparalia #ig_thessaloniki #travelthessaloniki #visitthessaloniki #wu_thessaloniki #thesstips #greece #ig_greece #travelgreece #wu_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @3ag_life (@3ag_life) στις

Η συμπρωτεύουσα φημίζεται για την υπέροχη κουζίνα της και την ομορφιά της. Αν ζεις στην Αθήνα, τότε καλά θα κάνεις να δηλώσεις μία σχολή εκεί. Αν βέβαια, μπορούν να σε στηρίξουν οικονομικά οι γονείς σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα χρόνια σε μία πόλη τελείως διαφορετική. Επίσης, θα μπορέσεις να κάνεις και πολλές εκδρομούλες σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης!

3. Βερολίνο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Berlin kann so schön sein ?? #berlin #germany #deutschland #niceday #fbloggers #fashionblogger #styleblogger #ontheblog #linkinprofile #lifestyleblog #blogger_de #germanblogger #germanblog #bloggerin #lifestyleblogger #diyblog #bloggerstyle #revolveme #madewell #styleguide #carmushka #germanbloggergirls #inspojunkie #dailyinspo #newblogposts #newblog #modeblogger #prettylittleinspo #outfitdestages #ootdgermany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jan Huskie Giersch (@huskieblog) στις

Η πόλη που έχει μία πολύ καλή φήμη για τη νυχτερινή ζωή της και τον τρόπο ζωής της. Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν την τέχνη είναι ότι πρέπει για σένα. Θα μπορείς να συνδυάσεις τις εξόδους που κάνεις στην Ελλάδα, με τις επισκέψεις σε διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έχει πολλά να σου προσφέρει η πόλη αυτή!

4. Πάτρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?????? ?? ?????? ? #exposure #welivetoexplore #nikon_photography #patrasgrecce #winterporn #spyrospanagphotography_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????? ??????®️ (@spyrospanagphotography_gr) στις

Η πόλη αυτή θα σε βολέψει, ειδικά για τη φοιτητική ζωή σου. Μπορείς να τη γυρίσεις όλη με τα πόδια! Έχει πολύ ωραία ζωή, καθώς έχει και πολλούς φοιτητές. Επίσης, μπορείς να γνωρίσεις πάρα πολύ κόσμο και να κάνεις αρκετά πράγματα. Είναι ότι πρέπει για να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις και να γίνεις ένας ώριμος εικοσάρης!

Δες ακόμα: Αυτές είναι οι ακριβότερες πόλεις του κόσμου για να ζήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;