Φοιτητική ζωή: 7 πράγματα που θα μάθεις για τη φιλία τα χρόνια αυτά!
Στη φοιτητική ζωή σου θα μάθεις πολλά πράγματα για τη φιλία!

Η φιλία είναι μία πολύ σημαντική έννοια στη ζωή του καθενός μας. Θα γνωρίσεις πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Θα κάνεις αρκετούς φίλους. Με κάποιους θα χαθείς, με κάποιους θα είστε φίλοι για πάντα!

Η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος που ενηλικιώνεσαι και περνάς από τους φίλους του σχολείου σε αυτούς που θα έχεις στην κανονική ζωή. Είναι τα χρόνια που θα ωριμάσεις και θα μάθεις κάποια σημαντικά πράγματα για τη φιλία που δεν ήξερες πριν.

1. Δεν αξίζουν όλοι οι φίλοι

Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά φίλοι σου. Είναι εκεί επειδή τους βολεύει. Επειδή περνάτε από κοινές καταστάσεις και τους κάνεις να αισθάνονται καλά. Θα δεις ότι στο μέλλον ή θα τσακωθείτε ή θα χαθείτε!

2. Πρέπει να αφήνεις χρόνο για αυτούς που αξίζουν

Ειδικά τα χρόνια αυτά θα γνωρίσεις πολύ κόσμο. Και κάποιοι από αυτούς θα είναι αυτό που λέμε πραγματικοί φίλοι. Πρέπει να τους ξεχωρίσεις γρήγορα και να τους αφιερώσεις τον χρόνο που απαιτείται για να δημιουργήσετε μία δυνατή φιλία!

3. Είναι πιο δύσκολο, αλλά και πιο εύκολο να κάνεις φίλους ως ενήλικας

Δεν μπορείς, πλέον, να πλησιάσεις κάποιον και να του πεις “Θέλεις να γίνουμε φίλοι”. Αλλά, επειδή γνωρίζεις συνέχεια καινούριο κόσμο, στη δουλειά, στη σχολή, είναι και πιο εύκολο να δεθείς με κάποιον!

4. Δεν υπάρχει κολλητός σαν αυτόν που είχες ως παιδί

Δυστυχώς, ο κολλητός είναι μία ουτοπία που έχουμε χτίσει στο μυαλό μας τότε που είχαμε φίλους στο σχολείο. Κάνατε μαζί τα πάντα! Πράγμα που όταν είσαι ενήλικας δεν μπορείς να κάνεις. Εκτός αν είσαι από τους τυχερούς και περνάς αρκετές ώρες με τον νέο σου κολλητό.

5. Μπορείς να έχεις φίλους τους γονείς σου

Μέχρι εκείνη την ηλικία πίστευες ότι οι φίλοι είναι μόνο άνθρωποι που έχουν την ίδια ηλικία με σένα. Και οι γονείς δεν μπορούν να είναι φίλοι σου. Αλλά, κάπου εκεί στα 20 σου θα καταλάβεις ότι αυτό μπορεί να γίνει!

6. Κάποιοι θα συνεχίσουν να είναι αγενείς

Δε σημαίνει ότι επειδή εσύ μεγάλωσες θα μεγαλώσουν και οι άλλοι. Κάποιοι άνθρωποι για κάποιον μοναδικό λόγο μένουν κολλημένοι στα σχολικά τους χρόνια και δε ξεφεύγουν ποτέ από αυτά. Θα το δεις και σε πολλούς φίλους σου αυτό.

7. Κάποιες φιλίες θέλουν περισσότερη δουλειά από άλλες

Κάποιους ανθρώπους για να τους προσεγγίσεις θα πρέπει να δουλέψεις πολύ και να κάνεις πολύ υπομονή. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ορισμένοι θέλουμε λίγο τον χρόνο μας για να ανοιχτούμε. Αλλά, συνήθως, αυτές οι φιλίες είναι και οι πιο δυνατές!

Δες επίσης: 6 πράγματα που μπορούν να σου μάθουν μόνο οι φίλοι σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;