Eurovision 2019: Πέρασαν Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό;
Μάθε ποιες χώρες πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2019!

Την Τρίτη, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2019. Στον ημιτελικό αυτό συμμετείχαν 17 χώρες, ανάμεσα τους η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα.

Από τις 17 χώρες στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 18 Μαΐου, πέρασαν μόνο οι 10! Ποιες είναι αυτές; Θα σου πω σε λίγο, αλλά για αρχή ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η Κυπριακή συμμετοχή και η Τάμτα είχαν μπει στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Προβλήματα, όμως, που αντιμετώπισαν στις πρόβες είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα προγνωστικά. Στον Α’ ημιτελικό, όμως, η Τάμτα άνοιξε το διαγωνιστικό κομμάτι, αφού εμφανίστηκε πρώτη, και μας απέδειξε γιατί το “Replay” είναι ένα από τα φαβορί!

Η εμφάνισή της ήταν καταπληκτική και άξια πήρε μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Μάλιστα, πρέπει να πήρε και το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς αφού ακουγόταν ότι επικρατεί χαμός στο στάδιο στο Τελ Αβίβ. Ρίξε μία ματιά και εσύ στην εμφάνιση της.

Μετά ακολούθησαν και άλλες χώρες που άλλες μας άρεσαν, άλλες βαρεθήκαμε και άλλες μας έκαναν ευχάριστη εντύπωση με το τι παρουσίασαν στη σκηνή. Η Αυστραλία το πήγε σε άλλο επίπεδο!

Και κάπου εκεί, προς το τέλος, εμφανίστηκε και η ελληνική συμμετοχή με την Κατερίνα Ντούσκα! Η εμφάνιση της ήταν σαν από ένα παραμύθι και η φωνή της ήταν απλά υπέροχη. Κατάφερε να μαγέψει τους πάντες και, επιτρέψτε μου να πω, ότι είναι μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις στον διαγωνισμό!

Έτσι, και η Κατερίνα πήρε μία θέση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και ελπίζουμε να τα πάει τέλεια! Δες την εμφάνισή της και θα μαγευτείς και εσύ!

Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα η αγωνία μας έφυγε γρήγορα, καθώς η Ελλάδα ανακοινώθηκε πρώτη και η Κύπρος τέταρτη στη σειρά. Οπότε, απλά παρακολουθούσαμε τη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά που ακούστηκαν τα ονόματα που περνάνε στον τελικό ήτα τυχαία και δεν είχε να κάνει με τη θέση που πήραν στον Α’ ημιτελικό.

Πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο πέρασαν και τα άλλα φαβορί, αλλά και χώρες οι οποίες κανείς δεν περίμενε! Δες τη λίστα με τις χώρες που πέρασαν!

Οι χώρες που πέρασαν από τον Α’ ημιτελικό:

  1. Ελλάδα
  2. Κύπρος
  3. Λευκορωσία
  4. Σερβία
  5. Εσθονία
  6. Τσεχία
  7. Αυστραλία
  8. Ισλανδία
  9. Σαν Μαρίνο
  10. Σλοβενία

Ο Β’ ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Μαΐου στις 22:00. Εκεί θα δούμε και τις άλλες χώρες που θα περάσουν στον τελικό και θα μάθουμε και τη σειρά με την οποία θα διαγωνιστούν οι χώρες στον μεγάλο τελικό!

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Διέρρευσαν πλάνα από την εμφάνιση της Τάμτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;