Μόλις ανακάλυψα την πιο υπέροχη διασκευή του «Mama» για τις… εκλογές!

Από neolaia.gr Team 14 Μαΐου 2019

Άκουσε το και εσύ!

Σε έντονους ρυθμούς έχουμε μπει για τις Εκλογές 2019 με νέες υποψηφιότητες να γίνονται γνωστές σχεδόν κάθε μέρα και στα κανάλια να είναι ένα μόνιμο θέμα. Έτσι όπως και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι πληροφορίες και οι διαφορετικές απόψεις είναι πολλές και πρέπει να ακουστούν!

Βέβαια, σε αυτές τις εκλογές κάτι έχει γίνει και έχεις σίγουρα αρκετούς γνωστούς που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν μπορεί!

Αν δεν έχεις πρέπει να κοιτάξεις καλά τους υποψήφιους συνδυασμούς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής σου. Και είμαι σίγουρος πως κάποιον θα βρεις! Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει όλο αυτό viral!

Αυτό είδε και ο Crazypap και είπε να το βγάλει σε τραγούδι! Και υπάρχει καταλληλότερο τραγούδι από αυτό του Sin Boy;

Μετά το ξεκαρδιστικό remix των Ράδιο Αρβύλα, ο Crazypap είπε να βάλει στο στόχαστρο του τους δημοτικούς συμβούλους και να διακωμωδήσει λίγο την όλη κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι Εκλογές 2019 έχουν και την πιο αστεία πλευρά τους.

Με ένα απλό βίντεο κλιπ και στίχους… to the point! Ο νέος αυτός «Ύμνος Δημοτικών Συμβούλων» θα γίνει το απόλυτο viral για τις φετινές εκλογές!

Ρίξε του μία ματιά και εσύ!

Δες ακόμα: Η διασκευή του «Mama» από τους Ράδιο Αρβύλα θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ