6 πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για να έχεις μία πιο δυνατή σχέση!

Από neolaia.gr Team 14 Μαΐου 2019

Μία σχέση μπορεί να γίνει πολύ πιο δυνατή από απλά, καθημερινά πράγματα!

Η σχέση, όπως και κάθε ανθρώπινη σχέση, θέλει δουλειά. Θέλει χρόνο και υπομονή. Και θέλει από σένα να προσπαθείς για να την κάνεις καλύτερη μέρα με τη μέρα.

Μπορείς να προσπαθήσεις με πολλούς τρόπους για να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή, αλλά υπάρχουν και κάποια μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου και να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ξέρω τι σκέφτεσαι! Αν είναι τόσο εύκολο!

Εγώ θα σου πω, ότι δεν είναι, αλλά αυτά τα μικρά, καθημερινά πραγματάκια βάζουν γερά θεμέλια για μία δυνατή και μακροχρόνια σχέση!

1. Πες ευχαριστώ

Έστω και για μικρά καθημερινά πραγματάκια πρέπει να πεις ευχαριστώ! Δείχνεις ότι εκτιμάς αυτά που κάνει ο άλλος και την προσπάθειά του!

2. Κάνε μασάζ στον άλλο

Και δε χρειάζεται να οδηγήσει όλο αυτό σε σεξ. Απλά κάνε του ένα μασάζ!

3. Κοιμήσου καλά

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι άνθρωποι που δεν κοιμούνται καλά το βράδυ είναι πιο νευρικοί. Μπορούν, δηλαδή, πιο εύκολα να μπλέξουν σε κάποιον καυγά! Οπότε, ένας καλός ύπνος το βράδυ είναι ότι πρέπει!

4. Κοιμηθείτε αγκαλιά

Το να κοιμάσαι αγκαλιά με τη σχέση σου σε φέρνει πιο κοντά και έχει μία μαγική ικανότητα για να λύνει όλα σας τα προβλήματα!

5. Μοιραστείτε τις δουλειές

Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού και έτσι θα καταλάβεις πόσο ταιριάζετε! Εκτός από αυτό, δε θα έχεις και το αρνητικό συναίσθημα ότι τα κάνεις όλα μόνη σου.

6. Κάντε κάτι περίεργο μαζί

Από το να κάνετε ένα extreme sport μέχρι να ντυθείτε και να πάτε σε ένα από αυτά τα συνέδρια για τα κόμικς. Στη σχέση σου είναι σημαντικό να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να έχεις τον άλλο να σε κατακρίνει!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα κατά τη διάρκεια του σεξ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ