6 πράγματα από την παιδική σου ηλικία που μάλλον έχεις ξεχάσεις!
Αν η παιδική σου ηλικία ήταν στα 90s, θα ταυτιστείς!

Αν είσαι τώρα γύρω στα 20 σημαίνει ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει λίγο πριν τον 21ο αιώνα. Εκεί στις αρχές των μεγάλων αλλαγών και στην κοινωνία, αλλά ιδιαίτερα στη τεχνολογία.

Πράγμα που σημαίνει πως θυμάσαι ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα παλιά. Δεν είχες ότι ήθελες με το πάτημα ενός κουμπιού. Ήταν οι μικρές χαρές και δυσκολίες του να μπεις στο ίντερνετ, να παίξεις ηλεκτρονικά ή να δεις μία ταινία!

Πράγματα, που η νέα γενιά, αυτοί δηλαδή που έχουν γεννηθεί μετά το 2000 σίγουρα δε θα γνωρίσουν ΠΟΤΕ! Θέλεις να τα θυμηθούμε λίγο;

1. Όταν περίμενες κάποιος να κλείσει το τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ

Θυμάσαι αυτούς τους υπέροχους ήχους που ακούγονταν κάθε φορά που έμπαινες στο διαδίκτυο; Αυτή την υπέροχη ανυπομονησία για να συνδεθείς και, τότε, χτυπάει το τηλέφωνο και σου χαλάνε όλα τα σχέδια. Βλέπεις, στις αρχές του ίντερνετ δεν μπορούσε να μιλάει κάποιος στο τηλέφωνο και εσύ να σερφάρεις ταυτόχρονα! Αχ, καλές εποχές!

2. Πώς έστελνες ένα μήνυμα

Για κάθε γράμμα έπρεπε να πατήσεις τέσσερις φορές ένα πλήκτρο… Θυμάσαι πόση ώρα σου έπαιρνε να γράψεις ολόκληρο κείμενο; Και σκέψου ότι έτσι επικοινωνούσες για αρκετό καιρό!

3. Να θυμάσαι απέξω τηλέφωνο

Να και ένα μεγάλο καλό που είχε η τεχνολογία παλιά! Έπρεπε να θυμάσαι κάποια τηλέφωνα απέξω! Ενώ, τώρα κατευθείαν τα βρίσκεις αποθηκευμένα στο κινητό σου. Τώρα, δεν παιδεύεις το μυαλό σου με νούμερα, αλλά, ίσως, να έπρεπε να το κάνεις!

4. Να επιστρέφεις ταινίες στο βίντεο κλαμπ

Αν και τα βλέπω να επανέρχονται δριμύτερα! Το να τρέχεις να προλάβεις να τα επιστρέψεις πριν να λήξει η προθεσμία και πριν να πληρώσεις παραπάνω ήταν ένα συναίσθημα και μία υποχρέωση που καλύτερα που έχεις ξεχάσει!

5. Οι κάρτες μνήμης στα ηλεκτρονικά παιχνίδια

Εκεί που ήταν όλη η ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών που έπαιζες. Αυτές που όταν σου χάλαγε μία, ή την έχανες έκλαιγες για μέρες ολόκληρες! Και κανείς δεν καταλάβαινε γιατί!

6. Η μετακίνηση χωρίς Google Maps

Πραγματικά, αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι καν πώς πήγαινα κάπου που δεν ήξερα χωρίς αυτό το εργαλείο. Πιστεύω ότι οι παππούδες και οι γονείς μας ήταν κάτι σαν υπερήρωες!

Δες επίσης: 5 πράγματα από την παιδική ηλικία σου που δε θα αποχωριστείς ποτέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;