5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα κατά τη διάρκεια του σεξ!

Από neolaia.gr Team 14 Μαΐου 2019

Κάποια πράγματα καλό είναι να τα αποφεύγεις κατά τη διάρκεια του σεξ!

Το σεξ είναι μία από τις δραστηριότητες που απολαμβάνεις πολύ με τον σύντροφο σου. Είναι μία προσωπική υπόθεσή σας και δείχνει ότι η σχέση σας είναι σε καλό επίπεδο!

Αλλά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα κατά τη σεξουαλική επαφή. Είναι κάτι μικροπράγματα που μπορεί να μην έχεις σκεφτείς, αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

1. Να μη δίνεις φιλιά

Δε λέω καλό το σεξ, αλλά θα πρέπει να εμπλέκονται και φιλιά! Βλέπεις, μεγαλύτερο πάθος έχει ένα φιλί από ότι όλη η υπόλοιπη διαδικασία. Και δεν το υποστηρίζω μόνο εγώ, αλλά και οι επιστήμονες!

2. Να επικεντρώνεσαι μόνο στις ευαίσθητες περιοχές

Υπάρχουν και άλλα σημεία του σώματος που προκαλούν τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει να τους δώσεις σημασία. Οπότε, καλό είναι να ξεφυλλίσεις ένα περιοδικό ή ένα άρθρο για το σεξ και να τα δεις!

3. Να μένεις ήσυχος

Το σεξ θέλει και το παιχνίδι του με τα λόγια! Το να μείνετε μουγκοί και οι δύο δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα!

4. Να προσποιείσαι

Μπορείς να πεις στον σύντροφό σου αν αυτό που κάνει δε σου αρέσει και να του πεις τι θέλεις. Μην αγχώνεσαι! Δε θα τον ξενερώσεις.

5. Να τον συγκρίνεις με τον πρώην

Απαγορεύεται ρητά! Δεν πρέπει με τίποτα να το κάνεις αυτό. Του δημιουργείς άγχος και ότι πρέπει να αποδείξει κάτι. Άστον ελεύθερο και που ξέρεις; Μπορεί όλα να είναι καλύτερα!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα πριν το σεξ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486