Φοιτητικό σπίτι: 5 ιδέες που θα το κάνουν μοναδικό!
Οι ιδέες αυτές θα σε βοηθήσουν να κάνεις το φοιτητικό σπίτι σου απόλυτα ξεχωριστό!

Στο φοιτητικό σπίτι σου θα πρέπει να αναδείξεις την μοναδικότητα της προσωπικότητας σου και να το διακοσμήσεις με τον τρόπο που σου αρέσει εσένα! Δε χρειάζεται να ακούσεις τις συμβουλές της μητέρας σου, ή οποιουδήποτε άλλου!

Εκτός αν όντως δεν έχεις καθόλου γούστο! Πώς, όμως, θα το κάνεις να ξεχωρίζει;

Με απλά βασικά πράγματα που θα δείχνουν τα ενδιαφέροντά σου και τα πράγματα που σου αρέσουν. Για αυτό δες τις παρακάτω συμβουλές!

1. Κόλλησε αφίσες

Μπορείς να διαλέξεις έναν τοίχο του σπιτιού και να κολλήσεις αφίσες από ταινίες που έχεις συγκεντρώσει ή έχεις αγοράσει. Συνδύασε τες μοναδικά και κάνε έναν πανέμορφο τοίχο στο φοιτητικό σπίτι σου. Μπορείς να τις βάλες όλες, ώστε να τον καλύψει πλήρως, ή να βάλει δύο/ τρεις!

2. Φωτάκια στο κρεβάτι

Είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι για μοναδικό και ρομαντικό ντεκόρ στο σπίτι. Δίνει μία πολύ ωραία και ξεχωριστή νότα και σίγουρα θα το αγαπήσεις!

3. Μη το γεμίσεις με πολλά πράγματα

Δε χρειάζεται να έχεις παντού διακοσμητικά. Πάρε αυτά που σου αρέσουν και άπλωσέ τα μέσα στο σπίτι. Άσε, όμως, και χώρο για να μπορεί να κάτσει ο καθένας και να νιώσει άνετα. Να μην κοιτάει συνέχεια τις κινήσεις του, μη τυχόν και σου σπάσει τίποτα!

4. Ρολόι

Ψάξε και βρες vintage ρολόγια που θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στον χώρο σου. Υπάρχουν διάφορα σχήματα και σχέδια και μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

5. Καθρέφτης

Μπορείς να πάρεις έναν καθρέφτη για τον τοίχο σου που θα είναι διαφορετικός! Μπορείς να πάρεις μία πιο vintage εκδοχή, ή κάτι πολύ μοντέρνο. Να ξέρεις, όμως, ότι όλα τριγύρω θα πρέπει να συνάδουν με τον καθρέφτη, οπότε μην πάρεις κάτι πολύ απαγορευτικό για το υπόλοιπο ντεκόρ!

Δες επίσης: Φοιτητικό σπίτι: 5 έξυπνοι τρόποι για να το κάνεις απόλυτα λειτουργικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;