4 πράγματα που πρέπει να έχει το βιογραφικό σου!

Από neolaia.gr Team 13 Μαΐου 2019

Το βιογραφικό σου με τα tips αυτά θα είναι όσο πιο κοντά στο ιδανικό γίνεται!

Κάποια στιγμή τελειώνεις τη σχολή και έρχεται η ώρα να φτιάξεις το πρώτο σου βιογραφικό. Ναι, έχεις να κάνεις και αυτόν τον άθλο.

Όλοι όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με το βιογραφικό τους νιώθουν σαν να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βουνό που δεν μπορούν να περάσουν με κάποιο τρόπο. Χάνονται με το πώς πρέπει να είναι, τι πρέπει να έχει και όλα αυτά τα διάφορα που κανείς δε σου έχει πει!

Θα πρέπει, όμως, να το φτιάξεις και να είναι αρκετά καλό ώστε να το παρουσιάσεις στους διάφορους εργοδότες που θα σε περάσουν από συνεντεύξεις. Άρα πρέπει να είναι ένα προσεγμένο βιογραφικό που να δίνει ακριβώς αυτό που ψάχνει ο άνθρωπος που σου κάνει συνέντευξη.

Για αυτό, δες εδώ, κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις και κάποια που δεν πρέπει να κάνεις στο βιογραφικό τους.

1. Βάλε Φωτογραφία

Όσο και να πιστεύεις ότι δεν μετράει πουθενά, είναι καλό για όποιον θα κοιτάξει το βιογραφικό σου να έχει μία πρώτη σου εικόνα πριν σε καλέσει για συνέντευξη. Το πρόσωπο λέει πολλά και μπορεί να κερδίσει πολλά. Μην είναι φώτο του facebook αλλά ούτε ταυτότητες. Βγάλε μία στυμμένη με μονόχρωμο φόντο και μην είσαι τόσο σοβαρός όσο είσαι στη φωτογραφία ταυτότητας.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486