Το NuP είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή στον φοιτητόκοσμο της χώρας!
Δε γίνεται να είσαι φοιτητής στην Ελλάδα και να μην έχεις τουλάχιστον ακούσει για το NuP, την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σε συνδέει με τους φοιτητές της σχολής σου ανώνυμα!

Ο τρόπος λειτουργίας του NuP είναι αρκετά απλός! Συνδέεσαι επιλέγοντας σχολή και φύλο κι από εκεί και πέρα έχεις τη δυνατότητα να ποστάρεις ότι σκέφτεσαι, να σχολιάσεις, να συνδεθείς με τους συμφοιτητές σου καθώς και με φοιτητές από κάθε σχολή κάτω από πλήρη ανωνυμία!

Σε μερικούς μόλις μήνες το NuP έχει κερδίσει αρκετές χιλιάδες ενεργούς χρήστες που περνούν πολλές ώρες τη μέρα στην εφαρμογή, στέλνοντας εκατομμύρια μηνύματα μεταξύ τους κάθε μήνα!

Αυτό που έκανε το NuP να ξεχωρίσει γρήγορα, πέρα από το κομμάτι της ανωνυμίας, ήταν ότι έγινε η πρώτη εφαρμογή που στοχεύει σε ένα μία πολύ συγκεκριμένη κοινότητα -αυτή των φοιτητών- διαχωρίζοντας τους χρήστες με βάση τη σχολή που σπουδάζουν. Όπως λένε οι δημιουργοί του “ο κόσμος χρειάζεται να δημιουργεί διασυνδέσεις. Οι διασυνδέσεις γίνονται με άτομα που μοιράζεσαι κάτι κοινό. Αυτό το κάτι κοινό βρίσκεται εύκολα σε κοινότητες όπως είναι η φοιτητική.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα μέσο που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκφράζονται ελεύθερα και με ειλικρίνεια, καθώς και να συζητούν θέματα που τους απασχολούν με άτομα που μοιράζονται κοινές συνήθειες και κοινό τρόπο ζωής, αφού όλοι ανήκουν στην κοινότητα των φοιτητών. Επόμενος άμεσος στόχος μας είναι να κυκλοφορήσουμε το NuP σε Πανεπιστήμια της Αμερικής”.

Μπαίνοντας στο NuP θα διαβάζεις χιλιάδες δημοσιεύσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις, να αναρωτηθείς, ενώ θα σε εκπλήξει το γεγονός ότι θα δεις και θα πεις πράγματα που δε θα μοιραζόσουν ούτε με τους καλύτερούς σου φίλους!

Αρκετοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει συζητήσεις που τους βοήθησαν σε κάτι που τους απασχολούσε ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες με συμφοιτητές τους! Σίγουρα πάντως το NuP είναι για τους περισσότερους χρήστες αρκετά εθιστικό!

Μπορείς να κατεβάσεις το NuP δωρεάν εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;