Νομίζεις ότι η Μέγκι ξεπέρασε το GNTM; Όχι. Χτύπησε ξανά αλύπητα!
Η Μέγκι Ndrio είχε κάτι να πεις για όλες τις κοπέλες του Next Top Model!

Η Μέγκι Ndrio είναι μία από τις παίκτριες του Next Top Model που λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Και γι αυτό γίνεται τόσο συχνά πρώτη είδηση! Η Μέγκι, όμως, χτύπησε και πάλι!

Αυτή τη φορά σε συνέντευξη που έδωσε στην Μαρία Αντωνά από το Happy Day, η πρώην παίκτρια του Next Top Model μίλησε, ή μάλλον έκραξε, τους πάντες! Δε νομίζω ότι κάποια παίκτρια από το ριάλιτι μόδας έφυγε αλώβητη από τα σχόλιά της!

Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ndrio δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

“Κάθε μέρα δέχομαι ανήθικες προτάσεις στο Instagram, μου ζητάνε και τιμούλα. Δεν ασχολούμαι καν, ούτε θα κάτσω να πω δέχομαι 10 ανήθικες προτάσεις όπως κάνουν κάποιες από το Greece’s Next Top Model.

Μου φάνηκε λίγο “γελοίο” που η Ξανθή Τζερεφού βγήκε και είπε ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση. Νομίζω ότι όλες μας έχουμε δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα το ανέφερα καν.

Το χρήμα δείχνει ένα Α’ επίπεδο στους άντρες γιατί όσοι έχουν ένα καλό οικονομικό επίδομα σημαίνει ότι έχουν περάσει από κάποιες φάσεις στη ζωή τους και έχουν εξελιχθεί και στο μυαλό τους. Οπότε από αυτή την άποψη, ναι, θα το ήθελα ένα τέτοιο άντρα δίπλα μου. Από την άποψη του να μου προσφέρει, όχι, ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ.

Δεν θα είμαι στη βάφτιση της Μικαέλας επειδή έχω δουλειά. Αν ήμουν free θα ήμουν εκεί.

Δεν έχω μιλήσει με την Εύη Ιωαννίδου, αλλά δεν έχω δει και τις μεγάλες καμπάνιες που κάνει. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι όχι, ξέρω ότι αν κάνεις μεγάλες καμπάνιες ακούγεται αυτό. Οπότε περιμένω να δω αυτές τις δουλειές και όταν τις δω θα της πω συγχαρητήρια.

Δεν θα ξαναπήγαινα στο Next Top Model να χάσω μισό χρόνο από τη ζωή μου για να ζήσω την ίδια εμπειρία και στο καπάκι.

Δεν θα στεναχωρηθώ επειδή με έκανε block η Άννα Αμανατίδου. Απλά στεναχωριέμαι που ακούω ότι έχει ανοίξει ένα κανάλι στο youtube και αναφέρεται συνέχεια σε μένα. Εννοείται πως χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί και να κάνει το κομμάτι της.

Δεν έχω καμία σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν και δεν θα ήθελα να έχω στο μέλλον.”

Για όλες είχε να πει έναν καλό λόγο το κορίτσι αυτό!

Δες και το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Δε θα πιστέψεις σε ποια παίκτρια του Survivor έγινε πρόταση για το φετινό Next Top Model!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;