Σταμάτα ότι κάνεις! Η Κιμ και ο Kanye ετοιμάζονται να υποδεχτούν σήμερα το 4ο παιδί τους!
Ακόμη μία γέννηση μωρού για αυτήν την εβδομάδα! Αυτή τη φορά της Kim Kardashian και του Kanye!

Έχει γίνει γνωστό ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West θέλουν να αυξήσουν την οικογένειά τους ακόμη περισσότερο. Έτσι, επέλεξαν μία παρένθετη μητέρα, καθώς η Kim παρουσιάζει διάφορες επιπλοκές με τους τοκετούς, για να κυοφορήσει το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Τα καλά νέα είναι η παρένθετη μητέρα πρόκειται να γεννήσει τις επόμενες ώρες!

Η οικογένεια Kardashia – West θα γίνει μεγαλύτερη κατά ένα μέλος μέσα στις επόμενες ώρες! Ένα πολύ χαρμόσυνο νέο τόσο για τους δύο γονείς, όσο και για όλους τους φανς του ζευγαριού!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα γράφει ο ξένος τύπος, η γυναίκα που έχει επιλέξει η διάσημη τηλεοπτική περσόνα για παρένθετη μητέρα του τέταρτου παιδιού της αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες ώρες. Και από ότι καταλαβαίνεις έχει γίνει χαμός και με αυτή τη γέννηση.

Να δεις που θα προκληθεί η ίδια φρενίτιδα που προκλήθηκε και με τη γέννηση του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι!

Να σου θυμίσω, όμως, ότι η παρένθετη μητέρα δεν είναι η ίδια που έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας, την Chicago, αλλά επέλεξαν καινούργια. Κι αυτό γιατί η προηγούμενη απέκτησε το δικό της παιδί πριν μερικούς μήνες.

Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να υποδεχτεί ξανά ένα αγοράκι!

Η Kim Kardashian σύμφωνα με τους γιατρούς της δεν μπορεί να κυοφορήσει ξανά, καθώς μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της προκλήθηκαν εκτεταμένες βλάβες στο αναπαραγωγικό της σύστημα, κάνοντας μια επικείμενη εγκυμοσύνη ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή της. Οπότε, γι αυτό το λόγο επιλέγει παρένθετες μητέρες!

Δες ακόμα: Η Κιμ και ο Kanye περιμένουν και 4ο παιδί και μόλις αποκάλυψαν το φύλο του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;