Αυτή είναι η ταινία που
Κι ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, James Cameron, έστειλα τα συγχαρητήριά του!

Η πορεία του Avengers: Endgame στο box office είναι πραγματικά απίστευτη. Το παγκόσμιο blockbuster αποτελεί μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά και όλων των εποχών!

Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το τελευταίο αυτό κεφάλαιο των Avengers φαίνεται και στα νούμερα που έχει συγκεντρώσει σε παγκόσμιο επίπεδο παγκοσμίως. Με τα ρεκόρ σε εισπράξεις να πέφτουν το ένα μετά το άλλο.

Μέσα σε μόλις δύο βδομάδες από την επίσημη πρεμιέρα του στα σινεμά παγκοσμίως το Avengers: Endgame έβγαλε από τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο box office τον Τιτανικό του James Cameron και τώρα προχωράει ολοταχώς για να γίνει το νούμερο ένα στη λίστα. Avatar τρέμε!

Οι εισπράξεις που έχει κάνει η ταινία φτάνουν 2,303 δισ. δολάρια και τώρα μπαίνει στο τρίτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του. Σε αυτό βοήθησε και ότι οι φανατικοί του MCU έσπευσαν να το δουν πρώτοι στις αίθουσες για να μην βρεθούν άθελά τους μπροστά σε spoilers στο διαδίκτυο!

Βέβαια, η ταινία δε φαίνεται να φεύγει γρήγορα από τις αίθουσες αφού το κοινό του μπορεί να τη δει και να την ξαναδει αρκετές φορές. Σημείωση, ότι στην Ελλάδα έχει κόψει πάνω από 400.000 εισιτήρια! Η συνέχεια θα δείξει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι στην Αμερική μπορεί να φτάσει τα 852- 902 εκ. δολάρια, ενώ παγκοσμίως μπορεί να το δούμε να σπάει το φράγμα των 3 δισ. δολαρίων!

Πάντως, ο James Cameron σε μία ένδειξη ανωτερότητας και ευγενούς άμιλλας έκανε μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία συγχαίρεται τον Kevin Feige και τη Marvel που κατάφεραν να “βυθίσουν” τον Τιτανικό του. Η ανάρτηση γράφει συγκεκριμένα:

” Στον Κέβιν και σε όλους στη Marvel

Ένα παγόβουνο βύθισε τον πραγματικό Τιτανικό. Οι Avengers ήταν αυτοί που βύθισαν τον δικό μου Τιτανικό. Όλοι στην εταιρεία Lightstorm Entertainment σας συγχαίρουν για το φανταστικό κατόρθωμά σας. Δεν αποδείξατε μόνο ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου είναι ζωντανή και καλά, αλλά αποδείξατε ότι είναι και πιο δυνατή από ποτέ.”

Δες τη σχετική ανακοίνωση και πήγαινε να δεις άλλη μία φορά το Avengers! Ξέρω ότι θέλεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What #JamesCameron had to say as #AvengersEndgame surpasses #Titanic! #TrendingNow . . . #movie #movielover #potd #igersdaily #instadailyphoto #movielover #moviebuff #movieaddict #instamovie #moviegeek #instacollage #hollywood #hollywoodbowl #entertainment #entertainmentcenter #igers #movies #instadailypic #instadailyphoto #igersdaily #topical #trendingnow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MOVIES NOW | HD (@moviesnowtv) στις

Δες ακόμα: Ο Chris Evans μοιράζεται και άλλες φωτογραφίες από το σετ του Avengers: Endgame!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;