AirHelp Score 2019: Ακόμη μία σημαντική παγκόσμια διάκριση για το
Η AirHelp έβγαλε τη λίστα με τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως και το "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι ένα από αυτά!

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος“, μόλις, κατάκτησε ακόμη μία σημαντική διάκριση! Μία διάκριση που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σεβασμός, δουλειά και αξιοπιστία μπορείς να πετύχεις πολλά! Και αυτά σύμφωνα με τη λίστα AirHelp Score 2019 με τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως!

Έτσι, το “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατάφερε να βρίσκεται στα πρώτα τρία αεροδρόμια της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ετήσιου AirHelp Score. Η συγκεκριμένη κατάταξη αξιολογεί παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια.

Σε σχετική ανακοίνωση της, η AirHelp, που είναι μία εταιρεία για τα δικαιώματα των επιβατών, μιλάει για το πώς κατόρθωσε ακόμη μία φορά ο διεθνής μας αερολιμένας να βρίσκεται μέσα στα τρία καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως. Η επίδοση του 8.38, ανάμεσα σε 132 αεροδρόμια που αναλύθηκαν.

Το “Ελευθέριος Βενιζέλος” σκόραρε συγκεκριμένα:

  • 8,1 στην ακρίβεια των πτήσεων,
  • 9,0 στην ποιότητα υπηρεσιών και
  • 8,7 στην ποιότητα των εμπορικών υπηρεσιών

Αυτά δείχνουν ότι η Ελλάδα σέβεται και αγαπά τον ταξιδιώτη προσφέροντας του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πολύ καλές επιδόσεις παγκοσμίως.

Τώρα, όσον αφορά την υπόλοιπη κατάταξη! Οι ταξιδιώτες απόλαυσαν την καλύτερη εμπειρία στο αεροδρόμιο Hamad International Airport, δίνοντας του και φέτος την πρώτη θέση. Ενώ, δεύτερο είναι το Tokyo Haneda International Airport!

Δεν είναι κακή η παρέα που έχει το αεροδρόμιο της Αθήνας στις τρεις πρώτες θέσεις!

Το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν, το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ και το αεροδρόμιο Πορτέλα της Λισαβόνας κατατάχθηκαν στις κατώτατες θέσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αεροδρόμια αξιολογήθηκαν βάσει της απόδοσης στους τομείς της ποιότητας υπηρεσιών, των τροφίμων και των επιλογών καταστημάτων.

Επίσης, πρέπει να σου πω πως η επιλογή των 132 αεροδρομίων που αξιολογήθηκαν έγινε με βάση τα πιο πολυσύχναστα και πιο γνωστά αεροδρόμια του κόσμου. Ενώ αποκλείστηκαν εκείνα για τα οποία δεν μπόρεσαν να συλλεχθούν στοιχεία. Το διάστημα που εξετάστηκαν τα συγκεκριμένα αεροδρόμια είναι μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2018 και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Παναγιώτης Διβάνης, ειδικός της AirHelp για τα δικαιώματα των επιβατών, ανέφερε σχετικά:

“Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Ελλάδας φιγουράρει για ακόμα μια φορά στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως με το εντυπωσιακό σκορ επίδοσης 8,38. Η επιτυχία του ελληνικού αεροδρομίου βασίζεται στην επιδίωξη ενός εξαιρετικού χρόνου απόδοσης και στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Οι ταξιδιώτες εκτιμούν την ακρίβεια και επιθυμούν τη φιλική εξυπηρέτησή τους στις χώρες που επισκέπτονται, ενώ οι εμπειρίες που βιώνουν κάθε φορά πρέπει να είναι αντάξιες των προσδοκιών τους και ακόμα καλύτερα να τις ξεπερνούν. Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα, μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου γι’ αυτό και το κατατάσσουν ανάμεσα στα 3 καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως”

Η σχετική λίστα, πέρα από τα αεροδρόμια κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις αεροπορικές εταιρείες! Εκεί την υψηλότερη βαθμολογία έχει η Qatar Airways.

Σύμφωνα με το AirHelp Score 2019 η συγκεκριμένη εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση από το 2018 λόγω της συνέπειας στην αποτελεσματική διεκπεραίωση επεξεργασίας αιτήσεων και της υψηλής ακρίβειας. Η Qatar Airways κατάφερε να σημειώσει 7,8 για τη διαχείριση των αποζημιώσεων και 8,4 για την έγκαιρη απόδοσή της.

Ενώ, στις ακόλουθες θέσεις είναι οι εταιρείες American Airlines, Aeromexico, SAS, Scandinavian Airlines και Qantas!

Οι ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, Olympic Air και Aegean Airlines, βρέθηκαν στις θέσεις 31η και 48η αντίστοιχα. Μία μεγάλη απόδοση αν σκεφτείς τις αεροπορικές εταιρείες που είχαν να συναγωνιστούν!

Δες ακόμα: Βραβεία Routes Europe 2019: Την πρώτη θέση κατέκτησε το Ελευθέριος Βενιζέλος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;