Το πιο σέξι σποτάκι που έχουμε δει είναι αυτό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας
Το προκλητικό βιντεάκι του ΚΚ της Σουηδίας προτείνει "“f**k the EU election” με τον πιο ερωτικό τρόπο!

Δεν είναι μόνο οι ενδεδειγμένες (εν πολλοίς συμβατικές) μέθοδοι εναντίωσης σε μια πολιτική, σε μια εκλογική αναμέτρηση, στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους θεσμούς, που μπορούν να σφυρηλατήσουν ένα δυνατό κοινωνικοπολιτικό statement.

Ο λόγος για το πιο πρωτότυπο και σίγουρα procovative βίντεο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας, το οποίο κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες και να φάει ανεπανάληπτο ban από το Facebook.

Οι κομμουνιστές της Σουηδίας, αγαπητέ μου αναγνώστη και ψηφοφόρε, έχουν ξεκινήσει μια (πολύ μοντέρνα) εκστρατεία κατά των ευρωεκλογών, με κεντρικό σύνθημα “F**k the EU election”. Το βασικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν, λοιπόν, εκτός από το να παροτρύνουν το σουηδικό λαό να μην πάει να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές που πλησιάζουν απειλητικά, αναδεικνύεται πολύ παραστατικά στο ερωτικό βίντεο-σποτάκι που έφτιαξαν και το οποίο έχει σαφή στόχο να προκαλέσει (και όχι να προσκαλέσει) την προσοχή του εκλογικού κοινού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον υπεύθυνο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας, Σιμόν Ρενέρ, το βίντεο αυτό είναι επιτηδευμένα προκλητικό, προκειμένου να «προκαλέσει τον θυμό όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων», οι οποίοι καλύτερα να απέχουν από την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου, παρά από το σεξ…

Να επισημάνουμε, στο σημείο αυτό, ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας δεν θα συμμετάσχει προφανώς στις ευρωεκλογές 2019 και δε συμμετέχει γενικώς (και λογικό), δεδομένου ότι θέλει τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε γενικότερο επίπεδο, το ΚΚ της Σουηδίας αποτελεί μια μικρή πολιτική οργάνωση, τα μέλη της οποία δεν εκλέγονται ως αντιπρόσωποι στο κοινοβούλιο της χώρας ήδη από το 1973.

Δες παρακάτω το ερωτικό πολιτικό βίντεο που ετοίμασαν και κατέπληξαν άπαντες:

Δες ακόμα: Ευρωεκλογές 2019: Τα διαφημιστικά σποτάκια των κομμάτων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;