Δε θα πιστέψεις σε ποια παίκτρια του Survivor έγινε πρόταση για το φετινό Next Top Model!
Μωρέ λες να τη δούμε στο πλατό του φετινού Next Top Model;

To Next Top Model είναι ένα ριάλιτι που απολαμβάνει φουλ την αγάπη του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, πράγμα που απεδείχθη προσφάτως με την επάνοδό του στις οθόνες, μετά από 10 χρόνια.

Αναμένοντας, λοιπόν, το Next Top Model να εκπέμπεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη νέα σεζόν, φαίνεται πως η παραγωγή του σόου έχουν αρχίσει για τα καλά να πλησιάζουν γυναικείες παρουσίες, που θα απογειώσουν τη λάμψη του επόμενου κύκλου.

Μια από τα δυνάμει μοντέλα του διαγωνισμού για τη νέα σεζόν φαίνεται μάλιστα να είναι και πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Η συγκεκριμένη πρώην διαγωνιζόμενη, λοιπόν, μίλησε στο Happy Day για την πρόταση που της έγινε να λάβει μέρος στο ριάλιτι μοντέλων του Star, το οποίο όλος ο κόσμος περιμένει με αδημονία να παρακολουθήσει και φέτος, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία που είχε τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που μπορεί να μην έμεινε πολύ στο Survivor 2017, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει με τη λαμπερή της παρουσία. Και η αλήθεια είναι πως θα ταίριαζε πολύ στο ριάλιτι μόδας, αφού αυτή είναι εξάλλου και η δουλειά της.

Για να δούμε, λοιπόν, αν θα την ξανά συναντήσουμε σε κάποιο ριάλιτι!

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Δες ακόμα: Άννα Αμανατίδου: Τι αποκάλυψε για τον καβγά με την Εύη που δεν έδειξαν οι κάμερες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;