Master Chef 2019: Η ανακοίνωση για την ομαδική δοκιμασία που κανείς δεν περίμενε!
Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του Master Chef 2019 τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι κριτές!

Το Master Chef 2019 έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και, όπως, είναι φυσικό οι απαιτήσεις των κριτών έχουν αυξηθεί! Έτσι, κάθε δοκιμασία είναι και μία ευκαιρία για να αποδείξουν οι παίκτες ότι αξίζουν να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι.

Το επίπεδο όσων έχουν παραμείνει πρέπει να είναι υψηλό και αυτό οι κριτές θέλουν να το βλέπουν στα πιάτα που ετοιμάζουν οι παίκτες. Είναι και λογικό, αφού, πλέον, το ποιος μένει και το ποιος φεύγει κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Το βράδυ της Τετάρτης, τόσο η μπλε όσο και η κόκκινη ομάδα δεν κατάφεραν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους κριτές στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του Master Chef 2019. Μάλιστα, τα πιάτα τους απογοήτευσαν!

Έκαναν αυστηρή κριτική για τα φαγητά που παρουσίασαν οι δύο ομάδες και για τον τρόπο που οι παίκτες αντιμετώπισαν την αποτυχία αυτή!

Τελικά, οι κριτές μαζί με τον καλεσμένο διακεκριμένο σεφ Απόστολο Τρεστέλη κάλεσαν τους αρχηγούς των δύο ομάδων για να τους μιλήσουν και να τους κάνουν μία ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε. Έτσι, η Ασημίνα Ουστάλλι, αρχηγός της μπλε ομάδας, και ο Μανώλης Σαρρής, αρχηγός της κόκκινης ομάδας, βρέθηκαν μπροστά στους κριτές.

Άκουσαν την κριτική για τα πιάτα και τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε! Τους είπε ότι μπορούν να πάνε πίσω στις ομάδες τους και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αξίζουν!

Κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο Master Chef 2019!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχαιρετά τον Ζαχίρ με έναν μοναδικό τρόπο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
45'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
4'
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
34 - 25
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;