Ελένη Φουρέιρα: Γιορτάζει τον ένα χρόνο από τη συμμετοχή της στη Eurovision με ένα backstage βίντεο!
Η Ελένη Φουρέιρα με μία ανάρτησή της μας κάνει να θυμηθούμε τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision!

Μπορεί οι πρόβες για τη Eurovision 2019 να έχουν ξεκινήσει και τα στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό να δίνουν και να παίρνουν, αλλά όλοι θα θυμόμαστε την περσινή διοργάνωση. Και πιο συγκεκριμένα την Ελένη Φουρέιρα που κατάφερε και έκανε όλη την Ευρώπη να παραληρεί!

Μπορεί να μην κέρδισε τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά μετά την εμφάνισή της εκεί και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, έχει αρχίσει να κάνει μία πανευρωπαϊκή και διεθνή καριέρα! Η τελευταία της συνεργασία με τον Snoop Dogg σφραγίζει την επιτυχία αυτή.

Η Ελένη Φουρέιρα, πάντως, δε ξεχνάει ότι ο διαγωνισμός αυτός τη βοήθησε πολύ επαγγελματικά. Γι αυτό, πέρα του ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού, τον τιμά με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελένη θυμάται την περσινή συμμετοχή της στη Eurovision. H γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα backstage και τις πρόβες που έκανε και έγραψε στην λεχάντα:

“8 Μαΐου 8 2018. Ακόμα μου φαίνεται σαν να ήταν χθες. Αυτό πρέπει να είναι λίγο πριν ανέβουμε στην σκηνή για τον 1ο ημιτελικό. Τι ωραία εμπειρία!! ❤ #fuego”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

8-May-2018 Omg still seems like yesterday. This is right before we hit the stage for the 1st semifinal… What an experience !! ❤ #fuego

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Δες επίσης: Eurovision 2019: Είναι επίσημο! Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;