Γιορτή της Μητέρας 2019: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί της τη μέρα αυτή!
Η Γιορτή της Μητέρας 2019 πλησιάζει, οπότε είπαμε να σου δώσουμε κάποιες ιδέες για το πώς να περάσεις τη μέρα αυτή!

Η Γιορτή της Μητέρας 2019 πλησιάζει και πρέπει να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για να τη γιορτάσεις! Αλλά, δεν έχεις ιδέα για το τι μπορείς να κάνεις.

Για αυτό είμαι εγώ εδώ! Σου έχω κάποιες ιδέες που θα ικανοποιήσουν και τη μητέρα σου, αλλά και εσένα. Για αυτό πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις για τη Γιορτή της Μητέρας 2019!

1. Πηγαίνετε για φαγητό

Είναι η στιγμή και η μέρα για να ξεκουράσεις τη μητέρα σου. Η Γιορτή της Μητέρας είναι Κυριακή. Και ξέρεις τι γίνεται, συνήθως, την Κυριακή. Μαζεύεστε σπίτι όλη η οικογένεια και τρώτε μαζί.

Ποιος έχει μαγειρέψει; Η μαμά. Ποιος θα μαζέψει; Η μαμά!

Οπότε, αυτή την Κυριακή κλείσε ένα τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο ή σε μία παραλιακή ταβέρνα και πηγαίνετε με όλη την οικογένεια. Θα γελάσετε και θα περάσετε υπέροχα!

2. Πήγαινε την σινεμά

Συνήθως, τη μέρα αυτή όλο και κάποια ρομαντική κωμωδία κυκλοφορεί στις αίθουσες. Οπότε, κάν’ της δώρο τα εισιτήρια και γιατί όχι μετά ένα ποτάκι ή κάτι να φάτε.

Θα περάσετε ένα βράδυ μόνο οι δύο σας και θα θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια τότε που σε πήγαινε εκείνη σινεμά και μετά τρώγατε κάτι μαζί!

3. Πήγαινε την μία βόλτα

Μετά το Κυριακάτικο μεσημεριανό, πάρε τη μητέρα σου και πηγαίνετε μία βόλτα. Μπορείτε να πάτε στην παραλία ή να πάτε να πιείτε έναν ωραίο καφέ μαζί! Πέρασε αυτή τη μέρα μαζί της.

Θα δεις ότι θα το χαρείς και εσύ πάρα πολύ, αλλά και αυτή θα περάσει πολύ ωραία! Μετά δε θα έχει και λόγο να σου λέει ότι δεν της δίνεις σημασία και δεν περνάς χρόνο, πλέον, μαζί της!

4. Κάνε μία έκπληξη

Δώρο θα είναι! Ένα γλυκό που θα έχεις φτιάξει εσύ; Ή ότι άλλο σκεφτείς!

Θα χαρεί ιδιαίτερα με ότι και να κάνεις. Οπότε, μην της πάρεις απλά λουλούδια ή ένα δώρο. Κάνε κάτι πιο ευφάνταστο και όμορφο. Η κίνηση μετράει και η μητέρα σου θα συγκινηθεί ακόμη και με το παραμικρό.

5. Πάρε αυτό που ήθελε τόσο καιρό

Σίγουρα θα έχει δει κάτι που της αρέσει, αλλά δεν το έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό. Οπότε, μπορείς να της κάνεις μία έκπληξη με αυτό το πράγμα που σε έχει φάει ότι θέλει, αλλά δεν έχει αγοράσει ακόμη!

Θα δείξεις ότι προσέχεις τι λέει και την ακούς, ακόμη και αν αυτή πιστεύει το αντίθετο.

Δες ακόμα: Γιορτή της Μητέρας 2019: Πότε πέφτει;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;