Εκλογές 2019: Πότε θα πάμε τελικά στις κάλπες;
Εκλογές 2019: Δείτε αναλυτικά!

Σήμερα, 8 Μαΐου 2019, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε επίσημα την καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών 2019.

Όπως καταλαβαίνουμε, επιτέλους όλοι και όλες οι ψηφοφόροι της χώρας μας θα γνωρίζουν από δω και στο εξής ποια είναι η επίσημη μέρα των βουλευτικών εκλογών, από τις οποίες και θα αναδειχθεί νέα ελληνική κυβέρνηση.

Με βάση τα προγνωστικά, στις φετινές εθνικές εκλογές 2019, ο πολιτικός και κομματικός ανταγωνισμός θα φτάσει στο “ζενίθ” του, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη.

Εκλογές 2019: Νέα δημοσκόπηση δίνει καθαρό προβάδισμα στη ΝΔ!

Κατά τη διάρκεια της αναγγελίας των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε χτες από το Ζάππειο Μέγαρο τα εξής: «Δεν ισχύουν τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα τα θετικά μέτρα επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο». Και συνέχισε, αναφέροντας: «Πρώτον είναι προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές και όχι για τις εθνικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν στην αρχή του Οκτωβρίου. Δεύτερον τα μέτρα είναι μόνιμα και όχι εφάπαξ. Τρίτον, τώρα υπάρχουν οι συνθήκες, δηλαδή η πλήρης αναγνώριση της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας και της κυβέρνησης», τόνισε ο πρωθυπουργός, λέγοντάς μας ουσιαστικά πως οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου 2019.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι «Εάν όλα αυτά συντείνουν στο να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές, είναι κι αυτός ένας στόχος μας».

«Ζητάμε την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, για τα θετικά μέτρα που ανακοινώσαμε σήμερα και την έγκριση του ελληνικού λαού στις εθνικές εκλογές στις αρχές του Οκτωβρίου, για να τα εφαρμόσουμε», υπογράμμισε καταληκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημέρα, όπου θα προσέλθουμε στις κάλπες θα είναι η 13η Οκτωβρίου, αν και εφόσον τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικά.

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Βρες που ψηφίζεις, εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;