Ορίστε πώς κάποιες εταιρείες κλέβουν δεδομένα μέσω του κινητού σου!
Τώρα ξέρουμε και θα προσέχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ περισσότερο

Οι αναζητήσεις που γίνονται καθημερινά στη Google, το ξέρεις και το ξέρω καλά, ότι ξεπερνάνε το εκατομμύριο.

Η ιντερνετική μηχανή αναζήτησης έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση μας: Είτε ψάχνεις αλέ – ρετούρ εισιτήρια για τη Γουαδελούπη, είτε οικονομικά ξενοδοχεία στο Μανχάταν (αν υπάρχουν), είτε θήκη για το καινούριο σου κινητό, είτε ποιο αντηλιακό να προτιμήσεις φέτος, που θα “ψηθείς” στην ηλιοθεραπεία, προκειμένου να γίνεις κατράμι.

Για να βρεις, λοιπόν, όλα όσα αναζητάς, ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις εφαρμογές, που θα σε διευκολύνουν, είτε στο να βρεις τον πλησιέστερο σταθμό μετρό, αν βρίσκεσαι abroad, για παράδειγμα, είτε ένα καλό μέρος για brunch, είτε είτε είτε.

Έχεις διαβάσει, ωστόσο, ποτέ και με προσοχή, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, στις οποίες πατάς, σχεδόν αυτόματα, accept, προκειμένου να εγκαταστήσεις ένα νέο application;

Θα σου απαντήσω εγώ…

Όχι και δεν είσαι μόνο εσύ, όλοι το κάναμε κάποια στιγμή, γιατί απλά βιαζόμαστε και δεν προλαβαίνουμε ή βαριόμαστε αφόρητα να διαβάζουμε κατεβατά ολόκληρα με όρους και προϋποθέσεις.

Έλα, όμως, που χρειάζεται!

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τους τρόπους, με τους οποίους πολλές εταιρίες πλέον ουσιαστικά “κλέβουν” δεδομένα από τις ηλεκτρονικές μας συσκευές, ακόμα κι αν εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: 20 ρυθμίσεις του iPhone που δεν μας είπε ποτέ η Apple

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;