Game of Thrones: Το επικό λάθος στο 4ο επεισόδιο και το Twitter που τα έχει πάρει κρανίο!
Σαν να μη μας τα λένε καλά οι συγγραφείς-παραγωγοί του 8ου κύκλου του Game of Thrones...

Έξαλλους έχει κάνει ο 8ος κύκλος του Game of Thrones τους απανταχού φανς της διάσημης σειράς, αφού δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις προσδοκίες μας. Δριμύ κατηγορώ εξαπολύουν λοιπόν, παντού στο ίντερνετ, προς τους συγγραφείς και παραγωγούς, που μοιάζει να έχουν φύγει μακριά από τις “φτερούγες” του George R.R. Martin, αφού η πλοκή πλέον δε θυμίζει σε τίποτα τον δικό του τρόπο γραφής.

Δε θέλω να μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω τα λάθη του σεναρίου (αφού θα το κάνει παρακάτω το Twitter για εμένα), αλλά στο επικό λάθος του 4ου επεισοδίου που προβλήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Στη σκηνή της γιορτής μετά τη νίκη απέναντι στους White Walkers, μπροστά στη Νταινέρυς εμφανίζεται… μια χάρτινη κούπα καφέ, που όπως καταλαβαίνεις δεν είχε καμιά απολύτως δουλειά στον κόσμο του Westeros.

Αμέσως, το λάθος έκανε τον γύρο του διαδικτύου και το trolling έπεσε σύννεφο. Ωστόσο όσο το σκέφτομαι, δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να ήταν πράγματι τόσο “κατά λάθος”, όπως υποστήριξε η HBO. Αντιθέτως πιστεύω ότι έγινε για λόγους διαφημιστικούς, για μία πολύ γνωστή αλυσίδα καφέ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σε μία παραγωγή που ξοδεύει περίπου 15 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδιο, που πιθανότατα κάθε καρέ του επεισοδίου πέρασε μπροστά από εκατοντάδες μάτια, ξέφυγε κάτι τόσο χτυπητό που έγινε αμέσως αντιληπτό από τους θεατές.

Ας πάμε όμως στα σχόλια των θεατών για όσα συμβαίνει στην πλοκή. Όπως μπορείς να φανταστείς, οι χρήστες δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με όσα παρακολουθούν και για την κατάληξη που φαίνεται να έχει η σειρά- φαινόμενο…

Δες κι αυτό: Έμαθα πόσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές του GOT για κάθε επεισόδιο και δεν έχω λόγια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;