Έρευνα: Ακόμα ένα ΑΚΡΑΙΟ εύρημα για τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων!
Πραγματικά ΑΚΡΑΙΟ!

Οι Εκλογές 2019 είναι ένα φλέγον ζήτημα, καθώς πλησιάζουν τόσο οι Ευρωεκλογές 2019 όσο και οι Δημοτικές Εκλογές 2019. Και θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό με το σεξ και τη σεξουαλική επαφή των ζευγαριών;

Την απάντηση θα στη δώσει μία νέα έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. Πρόκειται για μία διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 600 ατόμων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με ισόποση συμμετοχή, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “Pollfish”. Και τα αποτελέσματά της είναι πολύ ενδιαφέροντα!

Μάλιστα, η έρευνα δείχνει ότι προεκλογικά οι κρεβατοκάμαρες στην Ελλάδα παίρνουν… φωτιά. Κι αυτό γιατί η σεξουαλική επαφή αυξάνεται κατά 30%!

Ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, συγκεκριμένα δήλωσε:

“Το γαρ πολύ των εκλογών γεννά παραφροσύνη.”

Παραφράζοντας με τον τρόπο αυτό τον Νίκο Γκάτσο!

Πιο… θερμόαιμοι αποδεικνύεται ότι είναι οι Θεσσαλονικείς που εμφανίζουν υψηλά ποσοστά. Και νικάν με μεγάλη διαφορά τους αντίστοιχους εραστές της πρωτεύουσας!

Φαίνεται ότι οι Εκλογές ξυπνούν κάποια αισθήματα των Ελλήνων που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή! Και αυτό γιατί οι προεκλογικοί ρυθμοί ανεβάζουν τη ντοπαμίνη και την αδρεναλίνη στα ύψη. Κάτι που βοηθάει και στην αύξηση της συχνότητας του σεξ.

Μπορεί να νιώθεις ότι δε θέλεις να ακούσεις άλλες πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις, αλλά ξέρεις ότι ο επόμενος μήνας θα είναι γεμάτος με τέτοια! Σύμφωνα, όμως, με την παραπάνω έρευνα μπορείς να δεις την καλή πλευρά του προεκλογικού αγών!

Και μπορείς να επιστρέψεις να μας πεις αν ισχύουν και στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα της έρευνας!

Δες ακόμα: 7 πράγματα σε μία σχέση που δεν πρέπει να τα έχεις δεδομένα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;