7 περίεργα χόμπι που άνθρωποι έχουν βάλει στο βιογραφικό τους!
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, άνθρωποι έχουν δηλώσει αυτά τα πράγματα στο βιογραφικό τους ως χόμπι!

Στην καθημερινότητά σου είναι καλό να έχεις και ένα χόμπι. Είναι αυτά τα ενδιαφέροντα που λατρεύεις να κάνεις και να ανακαλύπτεις συνέχεια καινούρια πράγματα για αυτά.

Σε βοηθάνε να αποφορτιστείς και να ξεχαστείς από τα άγχη σου! Βέβαια, υπάρχει και ένας τεράστιος κατάλογος από πράγματα που μπορεί να κάνεις ως χόμπι.

Από το να συλλέγεις γραμματόσημα (all time classic), μέχρι το να πηγαίνεις ταξίδια σε διάφορες χώρες του κόσμου. Επειδή, όμως, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να θεωρηθεί κάτι ως χόμπι, κάποιοι άνθρωποι έχουν βάλει στο βιογραφικό τους κάτι… πολύ περίεργα πράγματα!

1. Δε μου αρέσει να κάνω τίποτα

Ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι! Φαντάζομαι ότι αυτός που του πήρε τη συνέντευξη θα είχε να ρωτήσει πολλά πράγματα. Είναι κάτι που μπορεί να έχουμε σκεφτεί όλοι, αλλά καλό θα ήταν να λείπει από το βιογραφικό σου.

2. Το ποτό

Μάλιστα! Τα συμπεράσματα δικά σας! Να φανταστώ ότι όλοι θέλουμε ένα ποτηράκι για να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε. Ειδικά, όταν είσαι έξω με παρέα και φίλους βραδάκι. Αλλά, αν σου αρέσει τόσο που το θεωρείς και χόμπι, μάλλον υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εδώ!

3. FarmVille

Το θυμάσαι αυτό το παιχνίδι του Facebook που είχε κάτι πάταγο όταν είχε βγει; Κάποιος σκέφτηκε να το βάλει ως χόμπι στο βιογραφικό του. Από τη μία, είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση! Δείχνει το προφίλ του στο παιχνίδι αυτό και αν όντως είναι τόσο καλός, σημαίνει ότι είναι εργατικός και βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Από την άλλη, πολλοί κολλάνε με παιχνίδια και ξεχνάνε να βγουν από το σπίτι!

4. Μαγεία

Να και κάτι που δεν περίμενε ποτέ κανείς να δει ως χόμπι σε βιογραφικό σημείωμα. Θεωρώ ότι για κάποιους είναι και ένας λόγος για να μη σε πάρουν στα σοβαρά!

5. Ταξίδι στο χρόνο

Ώρες, ώρες απορώ με το τι μπορεί να διαβάζουν αυτοί που κάνουν τις πρώτες επιλογές στα βιογραφικά! Και μετά διαβάζω αυτό!

6. Δουλειά

Να και κάτι που σημαίνει ότι η δουλειά σου είναι το χόμπι σου. Βέβαια, πολλοί μπορούν να το πάρουν ως ειρωνικό. Οπότε, σκέψου καλά πριν το χρησιμοποιήσεις και εσύ στο βιογραφικό σου.

7. Να είμαι τέλειος

Αυτό δηλώνει ότι έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Μάλλον, υπερβολική! Και καλό είναι να μη γραφτεί ποτέ! Είναι καλό να πιστεύει κάποιος στις δυνατότητές του, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια!

8. Πολλά κατοικίδια

Τα να έχεις κατοικίδιο είναι καλό. Δείχνει ότι μπορείς να προσέξεις κάποιον να του προσφέρεις αυτά που έχει ανάγκη. Αλλά τα πολλά κατοικίδια, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα! Πολλές υποχρεώσεις για να μπει και ως χόμπι στο βιογραφικό σου!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: 4 τρόποι για να συνδυάσεις τη διασκέδαση με την ενίσχυση του βιογραφικού σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;