Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ταύρο - 5 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ταύρο – 5 Μαΐου

Άγγιγμα των αισθήσεων

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο σχηματίζεται στην αλλαγή προς την 5η Μαΐου, στις 1.45 πμ. Στο ζώδιο του Ταύρου, συμβολίζει την ανάγκη για ρεαλισμό, υλική σταθερότητα, αγαθά και επιμονή ούτως ώστε να αποκτήσουμε την χαρά της ζωής.

Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά ένα ξεκίνημα που να προσδώσει χρώμα στη ζωή μας!

Η χαρά εδώ είναι απτή, άμεση, αισθησιακή και αισθητική. Οι αξίες μας έχουν σχέση με ό,τι απολαμβάνουν οι πέντε αισθήσεις μας. Επομένως, μία όμορφη εικόνα, ένα μελωδικό άκουσμα, μία ευχάριστη γεύση, ένα άρωμα, ένα απαλό άγγιγμα.

Μας θυμίζει την ανερχόμενη δύναμη από τη ρίζα στον βλαστό και στο δέντρο. Οι χυμοί της ζωής κυλούν πλέον και μία νέα φάση στην Δημιουργία ξεκινά να εκφράζεται πλέον ορατά. Αυτό σημαίνει πως η φύση ανθίζει, αλλά και ξεκινά την διαδρομή της προς την καρποφορία.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη λοιπόν, μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο τους χυμούς της και να δημιουργήσει μία διάθεση γεμάτη ελπίδα για το μέλλον, αισιόδοξη, δημιουργική, με προσδοκία να ξαναβρούμε την ικανοποίηση των αισθήσεων, αλλά και να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας. Χρειάζεται να μάθουμε να λειτουργούμε συναισθηματικά, αλλά και να καλλιεργούμε την διάθεσή μας, προκειμένου να αναπτύξουμε τις δυνατότητες και τα ταλέντα μας, για να αγγίξουμε την νέα αυτή φάση της ζωής μας.

Στον πιο ευωδιαστό μήνα της Άνοιξης, έχουμε τη ζωτική δύναμη να τολμήσουμε για να αποκτήσουμε αυτό που μας προσφέρει φως και χαρά. Η συναισθηματική έκφραση όμως αυτής της Νέας Σελήνης, είναι απόλυτα συνυφασμένη με το περιβάλλον μας. Η αρμονία θα είναι απαραίτητη και η ανάγκη να ξεφύγουμε από την θλίψη και την απαισιοδοξία των ημερών, είναι εμφανής.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της:

Σχηματίζεται σε ημέρα Κρόνου ακόμη και ώρα Αφροδίτης, που κυβερνά τη Σελήνη. Είναι ίσως η στιγμή που θα πρέπει ρεαλιστικά να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και να απολαύσουμε τις χαρές της εποχής.

Συνδέεται θετικά με τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Ποσειδώνα, και μας πληροφορεί πως οι αποφάσεις που οραματιζόμαστε να πάρουμε, θα έχουν προοπτική. Ίσως μάλιστα μας καθιστά υπεύθυνους για ό,τι επιλέξουμε ως προοπτική, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι μακροχρόνια. Με το νέο φεγγάρι θα μπορέσουμε ξανά να ακολουθήσουμε ένα όνειρο, να οδηγήσουμε το όραμά μας προς την υλοποίηση, γιατί «μιλά» για δώρα που έρχονται και είναι απτά και ορατά.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Κριό και προσδίδει τη σπίθα της νέας αρχής, τον απαραίτητο ενθουσιασμό και τις πρωτοβουλίες δράσης. Σύντομα θα είναι στην ζωδιακή μοίρα του «αρχηγού» και υπογραμμίζει πως μπορούμε να έχουμε τα ηνία σε ό,τι αποφασίσουμε.

Οι πλανήτες στη φωτιά, εκτός της Αφροδίτης, είναι ο Ερμής, ο Δίας και ο Χείρωνας. Ενισχύουν την επιθυμία για να κατακτήσουμε ό,τι μας συναρπάζει. Χρειάζεται όμως προσοχή στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας, καθώς ο Άρης στους Διδύμους, είναι ευέλικτος για δράση και πολλές παράλληλες ασχολίες, αλλά ίσως γίνουμε αφελείς και θεωρήσουμε πως μπορούμε να επιτύχουμε πολλά ταυτόχρονα. Χρειάζεται να αξιολογηθεί κάθε μας στόχος και να τεθούν προτεραιότητες.

Η Νέα Σελήνη φέρει ένα βάρος από το παρελθόν, το οποίο όμως είτε δεν έχουμε επεξεργαστεί σωστά, είτε δεν έχουμε αποφασίσει να αφήσουμε πλέον και να απαλλαγούμε από αυτό. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πως ό,τι έχει τελειώσει, ανήκει στο χθες οριστικά.

Ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω, είναι σε αγωνιστική μοίρα, για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε μάχες για υψηλούς στόχους. Το πείσμα θα σας φέρει στην επίτευξη, και αυτό φαίνεται από το Μεσουράνημα στον Σκορπιό.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας.

Αν και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την χαρά της ζωής, η ανάγκη για σιγουριά, προέχει. Ωστόσο, το όνειρο σας οδηγεί στο να υλοποιήσετε τα πιο βαθιά σας όνειρα…

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε εκείνοι που γεύονται περισσότερο τα θετικά της. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση. Πρακτικοί, γειωμένοι και αρκετά συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες σας, μπορεί να φανείτε υπερβολικά αισιόδοξοι κι αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Επιδιώξτε να αφήσετε κατά μέρος τις απαιτήσεις. Ή μην έχετε εμμονή μόνο με την ύλη. Η περίοδος αυτή σας διδάσκει να χαίρεστε απλές απολαύσεις και να εκπέμπετε ζεστασιά στο περιβάλλον σας.

Χαλαρώνετε κατά το δυνατόν, ή βρείτε μία δημιουργική διέξοδο για να ηρεμήσετε, με στόχους, ένα όραμα, ανθρώπους εμπνευσμένους.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ήρθε η στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας γαλήνη. Μία δυνατότητα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που θα πηγάζει από μέσα σας, δημιουργείται σταδιακά αυτή την εποχή. Επομένως, μπορείτε να είστε περισσότερο σίγουροι για την δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Ακόμη κι αν είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες δεν χάσατε ένα χαμόγελο. Τώρα αυτό το χαμόγελο σας επιστρέφεται πολλαπλάσια. Κι αυτό γιατί εκπέμπετε μία εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.

Καθώς οι ιδέες για οφέλη αναπτύσσονται όλο και περισσότερο, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο. Φίλοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Ένας σύλλογος, μία ομάδα, ακόμη και μία συντροφιά, θα γίνουν αφορμή να αλλάξετε αντίληψη και να οργανωθείτε σε ένα συντροφικό περιβάλλον για να τολμήσετε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;