Στο Ρέθυμνο οι τελικοί στη Gillette Unileague!
Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague!

Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, Gillette Unileague ολοκληρώνει σε λίγες μέρες και τους τελικούς του σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του και οι ομάδες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να διεκδικήσουν το μεγάλο τίτλο στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου στο Ρέθυμνο Κρήτης! Ήδη τα πρώτα εισιτήρια έχουν κλείσει από τη Λάρισα και τα Χανιά και αυτές τις μέρες ακολουθούν οι τελικές μάχες, προκειμένου να βγουν τα ζευγάρια που θα μπουν στα play-off για τον Πανελλήνιο πρωταθλητή και κυπελλούχο!

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;