Master Chef 2019: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;
Η δοκιμασία για την ατομική ασυλία ήταν λίγο διαφορετική στο Master Chef 2019!

Μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας στο Master Chef 2019, ήρθε η ώρα η ηττημένη ομάδα να βάλει πάλι τις ποδιές της και να μπει στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής. Αυτή η δοκιμασία έδωσε τον παίκτη που πήρε την ατομική ασυλία.

Οι άλλοι τρεις παίκτες της ομάδας θα μπουν και πάλι στην κουζίνα του Master Chef 2019 για να αποδείξουν τις ικανότητες τους και να κρατήσουν τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι!

Η δοκιμασία αυτή τη φορά ήταν λίγο διαφορετική!

Οι τέσσερις παίκτες της χαμένης ομάδας, που ήταν η μπλε ομάδα, με δεμένα τα μάτια έπρεπε να κατονομάσουν όσα περισσότερα τρόφιμα μπορούν χωρίς να τα δουν! Αρκετά απαιτητική θα έλεγα!

Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκαν η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Παντελής Βούρος. Με την Ασημίνα Ουστάλλι και τον Μανώλη Σαρρή να έχουν ισόπαλο σκορ στα υλικά που έχουν αναγνωρίσει!

Οι δύο τους πήγαν σε έναν γύρο “ξαφνικού θανάτου”! Εκεί ο Μανώλης Σαρρής βγήκε νικητής και πήρε την ατομική ασυλία. Με τους υπόλοιπους τρεις παίκτες να ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ασημίνα και Μανώλης, κατόπιν ισοψηφίας, οδηγήθηκαν σε μια δοκιμασία «ξαφνικού θανάτου». Ο τελευταίος, κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και να είναι ασφαλής στην επερχόμενη δοκιμασία αποχώρησης! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;