Master Chef 2019: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία!
Μία απαιτητική ομαδική δοκιμασία πραγματοποιήθηκε στο Master Chef 2019. Δες ποια ομάδα κέρδισε!

Η ομαδικά δοκιμασία του Master Chef 2019 ολοκληρώθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές ανακοίνωσαν την βαθμολογία τους για τα πιάτα των δύο ομάδων. Και τώρα, μπορείς να μάθεις ποια ομάδα βγήκε νικήτρια!

Οι κριτές βαθμολόγησαν τα φαγητά των δυο ομάδων και ήταν λίγο αυστηροί. Καθώς, έκαναν αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες για το τελικό αποτέλεσμα!

Τελικά, μετά τα σχόλια των κριτών και στις δύο ομάδες, νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα. Μπορεί να κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πώς τα φαγητά τους ήταν τεχνικά σωστά και ότι η αντιγραφή ήταν πιστή.

Οι παίκτες προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το αποτέλεσμα τους, αλλά οι δυσκολίες κατά την διάρκεια της διαδικασίας ήταν αρκετές. Ίσως, η μεγαλύτερη να ήταν ο τοίχος που τους χώριζε!

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και η μπλε ετοιμάστηκε για να μπει ξανά στην κουζίνα… για μία διαφορετική δοκιμασία και να δούμε ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα πάρει την ασυλία.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία, είναι η κόκκινη. Σε πολύ λίγο, Σπυριδούλα, Πάνος, Ζαχίρ και Χρήστος θα συναντήσουν τον @g_apostolakiss και θα απολαύσουν μαζί ένα έπαθλο με ασιατικό αέρα! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες επίσης: Master Chef 2019: Το Twitter σε παροξυσμό δικάζει τη Σπυριδούλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;