Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στις εφαρμογές του!
Οι αλλαγές που θα φέρει το Facebook θα μας λύσουν τα χέρια!

Μία νέα εποχή έρχεται για τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που είναι κάτω από την αιγίδα του Facebook! Όπως, επιβεβαίωση η επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ των τριών διαφορετικών υπηρεσιών messaging της εταιρείας με end-to-end κρυπτογράφηση!

Οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν έχεις Facebook, WhatsApp, Facebook Messenger ή Instagram. Πλέον, θα φτάνει μόνο η μία για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις άνετα με τους γνωστούς και φίλους σου!

Μάλιστα, στο παρελθόν, ο Mark Zuckerberg είχε αναφερθεί στο θέμα της ενοποίησης των διαφόρων επιμέρους εφαρμογών, λέγοντας ότι δε θα το δούμε να συμβαίνει πριν το 2020. Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις της Asha Sharma στην παρουσίαση της στο συνέδριο F8.

Η επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Facebook επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Zuckerberg. Ότι, δηλαδή, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ των τριών διαφορετικών υπηρεσιών της εταιρείας με end-to-end κρυπτογράφηση.

Μάλιστα, στις δηλώσεις της είπε:

“Η ενοποίηση των υπηρεσιών messaging θα θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας των διαφόρων παρόχων τηλεπικοινωνιών, υπό την έννοια ότι δεν έχει σημασία σε ποιο δίκτυο ανήκει ο συνδρομητής όταν λαμβάνει ένα μήνυμα ή μια κλήση από κάποιον άλλο χρήστη. Το μήνυμα που στέλνεις από οποιαδήποτε υπηρεσία της Facebook χρησιμοποιείς, θα φτάνει στον παραλήπτη στην υπηρεσία που χρησιμοποιεί αυτός.”

Πέρα από τη σημαντική αυτή ένωση, η εταιρεία αποκάλυψε ότι προχωράει στον επανασχεδιασμό του Facebook Messenger και αναφέρεται σε αυτό ως LightSpeed. Στόχος της αναβάθμισης είναι να προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες, αλλά σε ένα πολύ πιο ελαφρύ πακέτο με μέγεθος μόλις 30MB.

Στόχος τους, επίσης, είναι και η εκκίνηση της εφαρμογής να γίνεται μέσα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα!

Ακόμη μία σημαντική ανακοίνωση για το Facebook Messenger είναι και η προσθήκη μίας νέας καρτέλας που θα έχει το όνομα “Friends”. Αυτή θα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις  πρόσβαση στις αναρτήσεις των φίλων σου, όπως σε φωτογραφίες, videos και Stories, με το υλικό να προέρχεται από όλες τις πλατφόρμες της Facebook.

Το περιεχόμενο αυτό θα είναι αυστηρά από τους φίλους σου και όχι από δημόσιες αναρτήσεις!

Πολλές είναι οι αλλαγές που έρχονται, λοιπόν!

Δες επίσης: Facebook: Ανέβηκαν στο διαδίκτυο οι επαφές των e-mail εκατομμυρίων χρηστών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;