Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους και Δημόσιους φορείς της χώρας!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας έχουν ανακοινωθεί σε Δήμους και Δημόσιους φορείς της χώρας με αντίστοιχες προκηρύξεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στις προκηρύξεις αυτές.

Δες αναλυτικά σε ποιους φορείς του Δημοσίου και σε ποιους Δήμους έχουν ανοίξει νέες θέσεις εργασίας!

1. Δήμος Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περίοδος 2018-2019, στο Δήμο Χαλανδρίου, που εδρεύει στο Δήμο Χαλανδρίου Ν. Αττικής.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Αγίου Γεωργίου 30, Τ.Κ.152 34 Χαλάνδρι, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχ/σης Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, υπόψιν κας Ε. Κορομάντζου (τηλ. επικοινωνίας: 2132023865, 862, 870).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαλανδρίου και στα καταστήματα των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής (Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;