Οι καλύτερες συνταγές για μάσκες προσώπου που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει!
Με υλικά που μπορείς να βρεις στην κουζίνα σου!

Ποιος είπε ότι η περιποίηση του προσώπου σου πρέπει να είναι πολυέξοδη; Η φύση μας έχει προσφέρει πολλά ευεργετικά υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα.

Πιθανότατα μάλιστα, πολλά από αυτά βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σου!

Βάλε κάτι άνετο, λίγη μουσική και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει…

1) Ενάντια στα μαύρα στίγματα

1 κ.γ. λεμόνι

1 ασπράδι αυγού

Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, λεσετίνη, ιχνοστοιχεία και λευκώματα και παράλληλα τονώνει και συσφίγγει το δέρμα.

2) Για καθαρό δέρμα

2 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. λεμόνι

Το μέλι ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και βελτιώνει την ελαστικότητά του, ενώ παράλληλα το λεμόνι είναι πλούσιο σε οξέα που επιταχύνουν την απολέπιση, καθώς και σε κιτρικό οξύ, που διεγείρει το κολλαγόνο και αποκαθιστά την υγεία των κυττάρων.

3) Ενάντια στην ακμή

2 κ.σ. μέλι

1 κ.γ. κανέλα

Το μέλι εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος, ενώ παράλληλα η κανέλα έχει αντισηπτική δράση και “ξεραίνει” πολύ γρήγορα τα ενεργά σπυράκια.

4) Για λαμπερό δέρμα

2 κ.σ. γιαούρτι

1 κ.σ. λεμόνι

Το γαλακτικό οξύ που έχει το γιαούρτι διώχνει με ήπιο τρόπο τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνει εξαιρετικά και το λεμόνι όπως είπαμε είναι πλούσιο σε οξέα που επιταχύνουν την απολέπιση, καθώς και σε κιτρικό οξύ, που διεγείρει το κολλαγόνο και αποκαθιστά την υγεία των κυττάρων.

5) Μάσκα για σύσφιξη

2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ

2 κ.γ. μέλι

Ο καφές είναι ένα προϊόν που δρα ενάντια στις φλεγμονές και το κοκκίνισμα, ενώ βοηθά και στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Σε συνδυασμό με το μέλι που συμβάλλει στην ελαστικότητα του δέρματος, έχεις την τέλεια μάσκα για ένα πρόσωπο σφριγηλό και υπέροχο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;