Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Κριό από την Μεγάλη Εβδομάδα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο δικό σου ζώδιο;

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι τώρα ακριβώς απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

Σκορπιός

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς και συνεχείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για ξεκινήματα. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Εξ άλλου ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, είναι σε δυναμική όψη προς την Αφροδίτη κατά διαστήματα. Η σκέψη πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη, και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πληθωρικά. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί μετά δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

Τοξότης

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
44 - 36
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;