Ανακάλυψε πόσο σέξι είσαι με βάση το ζώδιό σου!
Πιο ζώδιο είναι το πιο σέξι και πιο... δεν το έχει καθόλου;

8. ΔΙΔΥΜΟΣ
Και ξενέρωτο δεν τον λες, ούτε όμως και σέξι! Είναι παιχνιδιάρης, ελαφρώς «διεστραμμένος», φαντασιώνεται διαρκώς, αυτό που του στερεί κάποια από τις πρώτες θέσεις είναι η εικόνα του. Δεν τον βλέπει κάποια γυναίκα, λέει «ω Θεοί, τι άντρας» και πέφτει τα ανάσκελα!

7. ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανάλογα με το πώς «πλασάρεται» προς τα έξω! Όταν το θέλει, βγάζει το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο. Στο κρεβάτι είναι από τους καλύτερους, σε μια γυναίκα όμως κάτι το χιούμορ και τα αστεία του, κάτι το ανάλαφρο στιλάκι του, δε δίνει την εντύπωση του σέξι άντρα, αλλά του άτακτου αγοριού!

6. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Καρκίνος βγάζει ερωτισμό και συναίσθημα γι’ αυτό και είναι στις ψηλότερες θέσεις. Σίγουρα έχει μια σέξι αύρα. Αυτό που τον χαντακώνει είναι η κυκλοθυμία του! Εκεί που δείχνει ο «αρσενικός» και προκαλεί στις γυναίκες διάφορες φαντασιώσεις, μπορεί να βγάλει παράπονο και δάκρυ και να ξενερώσει.

5. ΙΧΘΥΕΣ
Ένας Ιχθύς δε γεμίζει σε καμιά γυναίκα το μάτι με τη μία! Ωστόσο, όταν θέλει κάποια, το στήσιμό του αλλάζει τελείως! Σαγήνη, αισθησιασμός, πάθος και ρομαντισμός είναι τα τέσσερα στοιχεία που τον κάνουν απίστευτα σέξι.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
21'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
20'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1