Το πιο χρήσιμο πρόστιμο υπάρχει στη Ρουμανία και με ενθουσίασε!
Προτείνω να το φέρουμε άμεσα και στην Ελλάδα!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορα άκυρα πρόστιμα που υπάρχουν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ποτέ όμως δεν είχαμε ακούσει για κάποιο πρόστιμο που είναι ταυτόχρονα ακραίο αλλά και τρομερά χρήσιμο.

Αυτό το τρελό combo λοιπόν, κατάφεραν να το δημιουργήσουν οι Ρουμάνοι. Συγκεκριμένα στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας, οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κινδυνεύουν με πρόστιμο εάν τα ρούχα τους είναι βρώμικα και μυρίζουν άσχημα, ενοχλώντας τους ανθρώπους γύρω τους.

Στόχος της απόφασης αυτής (που βρίσκεται ακόμα υπό διαβούλευση) είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της πόλης, αλλά και των τουριστών που την επισκέπτονται.

Τα πρόστιμα δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου, αλλά αρκετά για να σε πείσουν να βάζεις πιο συχνά πλυντήρια. Συγκεκριμένα, κάποιος που μπαίνει στα ΜΜΜ με βρωμερά ρούχα, κινδυνεύει με πρόστιμο 100 έως 200 λέι (δηλαδή 21 με 42 ευρώ).

Αντίστοιχο ποσό είναι πιθανόν να πληρώσουν και οι επιβάτες που κουβαλούν μαζί τους φαγητά που μυρίζουν ή που κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Όσον αφορά το πώς τσεκάρουν αν κάποιος αξίζει να φάει πρόστιμο, η απάντηση είναι απλή. Είναι αναγκαστική η επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα, υποθέτω για να κάνει ο οδηγός τους απαραίτητους ελέγχους. Δε θέλω καν να ξέρω με ποιον τρόπο.

Από μεριάς μου θα ήθελα να προτείνω να γίνει υποχρεωτική και η χρήση αποσμητικού, ΕΙΔΙΚΑ τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού η ιδρωμένη μασχάλη είναι η μάστιγα στη χώρα μας.

Δες κι αυτό: Οι 10 πιο τρομακτικές εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα του Google Maps!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;