Αν έχεις αυτή τη συνήθεια, μάλλον κάνεις και πολύ σεξ!
Και μπράβο σου!

Κι όμως υπάρχει μία συνήθεια που έχει πολύ μεγάλη επίδραση στη σεξουαλική σου ζωή. Ποια είναι αυτή θα με ρωτήσεις… Το sexting!

Και μη νομίζεις πως πρόκειται για κάποιο σημείο των καιρών, αφού και πριν ακόμα εισβάλουν τα κινητά στη ζωή μας, υπήρχαν τα ερωτικά γράμματα. Που ήταν ο προάγγελος του sexting.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη λοιπόν, η ανταλλαγή μηνυμάτων με τον σύντροφό σου, ειδικά όταν υπάρχει και η συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, μπορεί να κάνει θαύματα στη σεξουαλική ζωή, ανεβάζοντας τη λίμπιντο σε υψηλότατα επίπεδο.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν 2000 άτομα και των δύο φύλων, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν οικειότητα για να κάνουν sexting. Έτσι, πάνω από τις μισές γυναίκες του δείγματος (57%) κάνουν sexting μόνο όταν ο αποστολέας είναι μακροχρόνιος σύντροφος.

Όταν πρόκειται για κάποιον πρόσκαιρο σύντροφο (one night stand), μόνο το 6% τολμάει να στείλει “πονηρά” μηνύματα.

Από ότι φαίνεται, εμείς οι Ευρωπαίες στέλνουμε κατά βάση φωτογραφία το πρόσωπο ή το στήθος μας (43%) και πολύ λιγότερο τα γεννητικά όργανα.

Στην έρευνα αυτή, οι άνθρωποι που ανέφεραν πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή είναι εκείνοι που κάνουν sexting και μάλιστα με σε υψηλότατο ποσοστό, 61%!

Φαίνεται πως η συνήθεια αυτή ανανεώνει το ενδιαφέρον του ζευγαριού, βοηθά την επικοινωνία και την οικειότητα, ενώ εντάσσει και το “παιχνίδι” στην ερωτική ζωή των συντρόφων.

Δες κι αυτό: 5 μύθοι για το σεξ που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
68 - 60
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
8'
3 - 0
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;