Η πολυπόθητη Anaheim Factory συλλογή της Vans επέστρεψε
Με μία retro διάθεση από το αθλητικό στυλ της Vans, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90

Εμπνευσμένη από το πρώτο εργοστάσιο της Vans στο Anaheim της California, η πολυαναμενόμενη Anaheim Factory συλλογή της Vans επιστρέφει με νέα μοντέλα και επαναφέρει χρωματικές αποχρώσεις από τα αρχεία της Vans.

Για την ανοιξιάτικη συλλογή της, η Vans υμνεί μια πολυαγαπημένη σιλουέτα, το Style 73. Το Style 73 DX περιλαμβάνεται στην νεότερη έκδοση της συλλογής Vans Anaheim Factory και ολοκληρώνεται με μία retro διάθεση, εμπνευσμένη από το αθλητικό στυλ της Vans από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Style 73 DX περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο ύψος στη σόλα, το γυαλιστερό φινίρισμα περιμετρικά της σόλας, το suede στο πάνω μέρος του υποδήματος, την custom υφασμάτινη ετικέτα στη γλώσσα και τον UltraCush πάτο, για μεγαλύτερη άνεση και ανθεκτικότητα στους κραδασμούς.

Χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες από τα αυθεντικά μοντέλα που δημιουργήθηκαν τα πρώτα χρόνια του σχεδιασμού υποδημάτων του brand, η Vans επαναφέρει την συλλογή Anaheim Factory για εκσυγχρονισμένη άνεση, σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη τεχνολογία του UltraCush πάτου. Η συλλογή, επίσης, ενσωματώνει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από παλαιότερα μοντέλα της Vans, όπως τις αρχικές ονομασίες των μοντέλων που είχαν νούμερα, τις χρωματικές παλέτες, τα σχέδια, τα βαμβακερά κορδόνια και το αυθεντικό ανθεκτικό ύφασμα στο εσωτερικό, που ολοκληρώνει τη vintage αισθητική.

Το Anaheim Factory Pack Style 73 DX είναι διαθέσιμο σε μαύρο, κόκκινο και ανοιχτό γαλάζιο στα επίσημα κατάστημα της Vans στο The Mall Athens, το Athens Metro Mall και το Nicosia Mall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;