Υπέρ της αντικατάστασης του επιδόματος ανεργίας με επίδομα εργασίας, υποψήφιος ευρωβουλευτής!
Δείτε τις δηλώσεις του!

Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέφερε πως είναι κατά της ύπαρξης του Δώρο Χριστουγέννων, αφού σύμφωνα με τα τα λεγόμενά του, ο Έλληνας εργαζόμενος δεν πρέπει να περιμένει το τέλος του χρόνου για να πάρει το Δώρο, καθώς κάτι τέτοιο “μετατρέπει τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών, ήρθαν νέες δηλώσεις από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου, που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της επιδότησης των ανέργων, αφού αυτό τους αποτρέπει από την αναζήτηση εργασίας. Εξήγησε, πως επειδή οι νέοι σήμερα απασχολούνται με χαμηλότατους μισθούς και σε αβέβαιες συνθήκες, προτιμούν να παραμένουν άνεργοι, ενώ συχνά η απογοήτευσή τους, τους οδηγεί στο να φεύγουν από τη χώρα για να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό.

Αντί της επιδότησης της ανεργίας μάλιστα, προτείνει την επιδότησης της εργασίας των νέων, ώστε αυτοί να αποκτήσουν ένα κίνητρο, να παραμείνουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;