7 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

Από neolaia.gr Team 20 Απριλίου 2019

Στο πρώτο ραντεβού όλοι έχουμε άγχος. Αυτά τα πράγματα, όμως, πρέπει να τα αποφύγεις οπωσδήποτε!

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Εκεί βλέπεις αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. Γνωρίζεις λίγο περισσότερο τον άλλο και μπορείς να καταλάβεις αν θέλεις κάτι παραπάνω από το άτομο που έχεις βγει μαζί, ή η μία φορά ήταν αρκετή!

Πολλά πράγματα, βέβαια, έχουν να κάνουν και μαζί σου. Πώς θα είσαι εσύ. Τι θα κάνεις και πώς θα αντιδράς. Για αυτό σου έχω κάποια πραγματάκια που δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού.

1. Να είσαι ο εαυτός σου

Και… ναι, είναι κάτι που σου λένε όλοι. Αλλά, το να είσαι ο εαυτός σου, σημαίνει να είσαι κανονικός άνθρωπος. Δε χρειάζεται να το παίζεις κάποιος άλλος απλά και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

2. Να μιλάς για τον πρώην

Μπορεί να έχεις χωρίσει πρόσφατα, αλλά η συζήτηση για τον πρώην είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να κάνεις. Θα δείξει στον άλλο, ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμη και θα τον κάνει να πιστεύει ότι δεν έχει ελπίδα να σε κερδίσει.

3. Γάμος

Άλλα ένα θέμα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία στο πρώτο ραντεβού. Πέρα του ότι είναι πολύ νωρίς, είναι και ένα πολύ σημαντικό θέμα που δεν μπορείς να το συζητάς έτσι απλά!

4. Να μιλάς για τις επιτυχίες σου

Υπάρχει και άλλος τρόπος να εντυπωσιάσεις κάποιον από το να μιλάς για το πόσο πέραση έχεις στο άλλο φύλλο!

5. Να μιλάς μόνο για σένα

Μη μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Ρώτα τον άλλο. Κάνε συζήτηση και θα δεις ότι πολύ εύκολα και εσύ θα μάθεις πράγματα για τον άλλο, και θα αποκαλύψεις πολλά πράγματα για σένα.

6. Να είσαι απόμακρος

Άσε τις ανασφάλειες σου στο σπίτι! Χαλάρωσε και προσπάθησε να το απολαύσεις. Δεν είναι κάποιο τεστ. Αν δεν περνάς καλά, δεν το επαναλαμβάνεις. Με το να είσαι απόμακρος είναι, λίγο, σαν να προκαταβάλεις διάφορα πράγματα και καταστάσεις.

7. Πρόσεξε πώς θα ντυθείς

Καλύτερα να φορέσεις πράγματα που σε αντιπροσωπεύουν και φοράς κάθε μέρα, παρά κάτι που το έχεις αγοράσει απλά και μόνο για να εντυπωσιάσεις τον άλλο. Και άβολα θα νιώσεις με κάτι τέτοιο, και δε θα μπορέσεις να είσαι ο εαυτός σου.

Δες επίσης: 15 «κανόνες» του φλερτ με δεδομένη επιτυχία!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486