5 απλοί τρόποι για να ζητήσεις από κάποιον να βγείτε ραντεβού!
Κι όμως, είναι πολύ απλό να ζητήσεις από κάποιον να βγείτε ραντεβού!

Είσαι από αυτούς που ντρέπονται να κάνουν το πρώτο βήμα. Μπορεί να σου αρέσει κάποιος, αλλά έχεις μερικές αναστολές. Κανονικά δε θα έπρεπε, αλλά μπορείς να το ξεπεράσεις.

Άμα κάνεις το πρώτο βήμα, όλα τα υπόλοιπα μετά είναι απλά!

Για αυτό σου έχω συγκεντρώσει 5 τρόπους για να ζητήσεις από κάποιον να βγείτε, που είναι και εύκολοι και απόλυτα ευγενικοί!

1. Βρες κάτι κοινό

Στη συζήτηση που θα κάνετε μπορείς να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου και να βρεις κάτι κοινό. Επόμενο βήμα; Ψάχνεις να βρεις τι παίζει εκεί κοντά σε σχέση με το κοινό αυτό στοιχείο σας, και μετά κάνεις την πρόταση.

Συνήθως, όλοι θέλουμε να κάνουμε τα χόμπι μας και ποτέ δε λέμε όχι σε μία τέτοια πρόσκληση. Άρα, και εσύ θα είσαι καλυμμένος για να πάρεις το πολυπόθητο “ναι” και από την απάντηση θα καταλάβεις αν έχεις έστω και μία μικρή ελπίδα!

2. Διάλεξε κάτι ασφαλές

Βρες κάτι που και οι δύο θα περάσετε καλά και δεν υπάρχει πιθανότητα να μην αρέσει στον έναν από τους δύο. Θα είσαι και εσύ πιο χαλαρός στο ραντεβού και θα έχεις βγάλει έναν παράγοντα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

3. Να είσαι ο εαυτός σου

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι ότι πιο απλό μπορείς να κάνεις! Με το να είσαι εσύ και να μην προσποιείσαι τίποτα άλλο είναι πιο εύκολο και πολύ πιο πιθανό να πάρεις την απάντηση που θέλεις!

4. Βρες που και πώς θέλεις να γίνει

Μπορεί να είναι ένα άτομο που γνωρίζεις, ή έχετε κάποια σχέση, οπότε πρέπει να βρεις που και πώς θέλεις να γίνει η πρόταση. Με το να τα έχεις κανονίσει όλα θα είσαι αρκετά πιο χαλαρός και προετοιμασμένος!

5. Κάνε το βήμα! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Άνθρωποι, σχεδόν κάθε μέρα, ζητάνε από άλλους να βγούνε μαζί τους. Άρα, μπορείς να φανταστείς πόσες αρνητικές απαντήσεις έχουν δοθεί. Οπότε, σκέψου ότι αν ο άλλος σου αρνηθεί δε θα είσαι μόνος σου.

Αλλά, άμα σου πει το ναι;

Γιατί να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν σου έλεγε ναι! Γιατί, απλά, να μη το ζητήσεις και να δεις τι θα γίνει!

Δες ακόμα: 15 «κανόνες» του φλερτ με δεδομένη επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;